Teško je naći nekog mlađeg za stariju

Gospođo, nije dobro da džukele zavijaju, a cijeli kvart to sluša - riješite to pitanje što hitnije molim
Marko, ne požuruj. Gospođa ima novu profilnu iz koje se jasno vidi da je to jedna rasna ždrebica sa smislom za erotiku i intelektualne razgovore. Kad od silne navale izabere najboljeg kandidata, prvo ce viditi jel zna izrecitirati Jesenjina i u kratkim crtama objasniti teoriju struna. Onda može pušenje...

Ako ovo nije neka zajebancija i ako je na gospođinom profilu njena stvarna slika, onda moram reći da je ona definitivno izgubila svaki dodir sa stvarnošću. Naime, ovo što se nalazi na njenoj profilnoj slici ja ne bih taknuo niti štapom dugačkim 200 cm uz dodatni stimulans od, recimo, 1.000 eura. A ona bi radila natječaj, zamisli to... :rolleyes:

Gospođa su masna, ali upecat če nekog da ju riješi... dobro se dosjetila na ovakav način doći do mušterija. Bit će neko vrijeme gužve i dobre zarade...Svaka roba ima kupca

Ljudi dragi, kreator ove teme je musko koje se predstavlja kao zensko koje trazi partnera za fuuk. Ne nasjedajte bezveze.
Sta god da upitas ne pase joj(mu). Fake da ne moze veci biti.

Tražim ali uzaludno, tipa koji je obrazovan, ni mlad ni star spreman na upoznavanje prethodno, dakle sve što uz to ide....slika, kamera, pa možda camseks da bismo se jednog dana sastali i u živo u avanturi. Mislim da je to nemoguća misija.
Pa ako je dobar i vrijedi, zašto bi trošio vrijeme na stariju kad može radije mlađu?
Ono - čisto me zanima, jer i ja sam na 5 banki ...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh