Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da isplati sePozdrav
Je bio neko nedavno u anaconda swinger club u Rovinju?
Dali se isplati ic kao samac i nac neku curu zenu za sex?
Daj nam reci malo kakva je situacija unutra?Da isplati se
Vidim problemi u Anaconda Rovinj swingerskom klubuKoji su poznati swingerski klubovi i kako da upadnem unutra. Da li trebam biti član ili ? Žena i ja žarko želimo na neki tulum gdje ćemo isprobati svašta nešto što nam običan seks ne dopušta. Od kuda da krenem?
Baš me zanima kako će to završiti.Vidim problemi u Anaconda Rovinj swingerskom klubu
Zaštitari swing kluba brutalno prebili mladića, razbili mu i zube. Ne idu u pritvor
BRUTALNO premlaćivanje dogodilo se 2. rujna ispred Anaconde u Rovinju.www.index.hr
Pricas gluposti! Da sam ti ja zenu guzio u klubu i neko snimi i objavi na internetu pitao bi te onda jel ga treba nalupatiTreba to zatvoriti..takvo divliastvo nema nigdje..zaraduje milijune ilegalno a tuce klijente
Nemas pojma sta pricas, nocne klubove u Beogradu usporedivati sa swingerskim klubom! Bravo!Zar nije dovoljan im Beograd i ti noćni klubovi .....
To u Istri treba zatvoriti.....
Aj se ti dobro naspavaj, pricas glupostiDa to je skoro pa tu.... Sve te njihove zadruge koje su se godinama prikazivale nudile su upravo to....
U redu je, opet se ne moze usporedivati jar sam bio u takvim klubovima tamo gdje spominjes, nema potrebe da se trudis mi objasnjavatiPa ti klubovi po Beogradu sigurno nisu nudili književne večeri.... Ili da je neka mlada intelektualka pristala uć u jedan od tih klubova.... Sad jasnije?
Ti klubovi nude i danas lake cure
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|