SWING KLUBOVI

• Začetnik teme Začetnik teme par30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Supruga i ja smo bili u u Sun Gardenu i W3B. Preferiramo ipak Sun Garden jer je dalje od Zg i ekipa bas zna sto hoce. Soleri mogu uvijek nesto pronaci za sebe ako izgledaju OK i ako su sarmantni. Tamo je stvarno uvijek akcija gdje god se okrenete, pogotovo ljeti na terasi tj. u vrtu :D. Pitajte sta vas zanima.

Supruga i ja smo bili u u Sun Gardenu i W3B. Preferiramo ipak Sun Garden jer je dalje od Zg i ekipa bas zna sto hoce. Soleri mogu uvijek nesto pronaci za sebe ako izgledaju OK i ako su sarmantni. Tamo je stvarno uvijek akcija gdje god se okrenete, pogotovo ljeti na terasi tj. u vrtu :D. Pitajte sta vas zanima.
Daj malo više detalja o w3b...sta sve imaju? Cijena? Ima li parova? Teško je naći neke detalje na netu

Subotom je dan samo za parova, tako da taj dan ne moze nitko osim parova. Kad smo mi isli cijena je bila 100 eur za par. Imaju saune, jacuzzije, a ima i bar u kojem se ljudi upoznaju prije odlaska u saune i jacuzzije.

Mi nismo nikad bili u swing klubu.Ona vise voli da nas se gleda i da napaljujemo druge, da netko drka na nju. Tako da odemo u Olimiju i tamo se igramo ispred drugih i to iskljucivo petak i subota kad su fkk noci.
Mada vise cak i volimo kad su kupaci u diru pa ona u toplesu( gacice digne dosta pa se ocrtava camel toe) da vidis kako se svi uznemiru kad proda.

Daj malo više detalja o w3b...sta sve imaju? Cijena? Ima li parova? Teško je naći neke detalje na netu
Pa napravi profil na forbidden fruit stranici, i imaš sve detalje, vidiš kad je koji event, koliko njih i tko se prijavio da dolazi, uglavnom 27.3 i 28.3 imaš taj Meet&Greet od Marije Zadravec, i ima već sad prijavljeno kad zbrojiš preko 80 ljudi, mislim da će bit top party

Ima li preporuka neka za terme gdje je dozvoljeno i gdje ima akcije...cura i ja bi išli ali neznamo kamo...znam da je sun garden dobar. Bili smo u terme paradiso ali nitko ništa...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh