Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto curu u tome uživaju? koja je fora s time?Ja mojoj svaki put punim dupe,voli se jebat u dupe strašno. Na početku kao neće ovo ono sad voče samo u dupe me jebi..uživa a i ja...
Kaže mi da joj ful godi kad počnem punit a ona se prstači.. stravazašto curu u tome uživaju? koja je fora s time?
kad sam ja svoju počeo puniti, tad je primjetila da sam u šupku i počela nečkat. a ova tvoja sigurno svršava ko luda. jel ikad svršavala tak da je štrcala na jebanje u šupak? moja je konzerva, pa neda neke metode/poze/tehnike kojim bi štrcala okolo. ovo jebanje u šupak je nama bio prvi izlazak iz zone konfora, bez da je ona znala da li sam u šupku.Kaže mi da joj ful godi kad počnem punit a ona se prstači.. strava
Brate dragi kupi fino lubrikant na bazi vode ili silikonski još bolje i kreni polako zadnje što ti treba da joj podereš šupak. Drugo stavi kondom kad radiš anal jer postoji dobra šansa ako samo nasliniš batinu da joj se inficira analni kanal a onda ne budeš jebao ništa osim šake par mjeseci.Pozz. prije par dana dogodila se situacija da sam ženu prvi puta jebo u dupe. ona gola, ja gol. ja se stisnuo iza nje i stavio kurac između guzova. polagano se priljubim sve više i više i guram kurac dokle ide. malo se udaljim, stavim nešto sline na kurac i vratim natrag između guzova. razmaknem guzove koliko mogu i počinjem ponovno gurati između guzova i najedamput osjećam pritisak oko glavića penisa i malo po malo klizi polagano. žena mi se nije žali previše već samo malo nećka i govori nemoj tu. ja se uzbudio i gurnu. počinjem u ju jebat priljubljeno, žena ništa više ne priča. ja rekoh sebi sigurno sam ušao u pičku. jebem ja neko vrijeme i počinjem svršavat. ova moja počinje vikat na mene nemoj tu svršavat. naljuti se i otiđe od mene. reko sad sam najebo i ja i neće me puštat blizu sebe više. vrača se ona, pitam ja jel dobro. kaže sve u redu. pitam odakle joj curi sperma. kaže nezna odakle curi i ponaša se kao da ništa nije bilo. e sad, jel ću ja najebat u dogledno vrijeme. također nakon ovog iskustva osjećam se ko govno. ima ko što za savjet?
Toppp![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Koja je to starka? Jel s oglasnika?![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
to mi je neko bio poslo ja mislim pa sam sad vidio i prosljedio
javi se za dogovor...Imam jednu frendicu 24 god sve komb uključune
Im also interested brate send me info!I have a friend who is 24 years old and has all the amenities.
Javi se rado cu ti udovoljitiUvijek mi je bila zelja da mi netko napuni guzu pa ako je netko budan rado cu bit kurvica nekomee
Javi se u privat,specijalka mi je tovarenje u dupeJavi se rado cu ti udovoljiti
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|