Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majstore odakle je ovaDobro se ispišala.
Majstore odakle je ovaJebanje u bulju
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Pozdrav javi seUvijek mi je bila zelja da mi netko napuni guzu pa ako je netko budan rado cu bit kurvica nekomee
I mene zanimaMajstore odakle je ova
Javi seUvijek mi je bila zelja da mi netko napuni guzu pa ako je netko budan rado cu bit kurvica nekomee
Ima li živućeg admina na ovom forumu da briše ovakve spam postove ?!Uvijek mi je bila zelja da mi netko napuni guzu pa ako je netko budan rado cu bit kurvica nekomee
Svaka ti čast i dala Lovatore!![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Javi seUvijek mi je bila zelja da mi netko napuni guzu pa ako je netko budan rado cu bit kurvica nekomee
Javi seImam jednu frendicu 24 god sve komb uključune
Pozdrav javi se
Si tu ikako, naravno ako si ženaUvijek mi je bila zelja da mi netko napuni guzu pa ako je netko budan rado cu bit kurvica nekomee
Hay,reci od kuda ste I što bi konkretno htjeli?Imam jednu frendicu 24 god sve komb uključune
Opet isto buraz uradi i ja svoju nagovaram pa stavim ga ali kad krenem da jebem boli jePozz. prije par dana dogodila se situacija da sam ženu prvi puta jebo u dupe. ona gola, ja gol. ja se stisnuo iza nje i stavio kurac između guzova. polagano se priljubim sve više i više i guram kurac dokle ide. malo se udaljim, stavim nešto sline na kurac i vratim natrag između guzova. razmaknem guzove koliko mogu i počinjem ponovno gurati između guzova i najedamput osjećam pritisak oko glavića penisa i malo po malo klizi polagano. žena mi se nije žali previše već samo malo nećka i govori nemoj tu. ja se uzbudio i gurnu. počinjem u ju jebat priljubljeno, žena ništa više ne priča. ja rekoh sebi sigurno sam ušao u pičku. jebem ja neko vrijeme i počinjem svršavat. ova moja počinje vikat na mene nemoj tu svršavat. naljuti se i otiđe od mene. reko sad sam najebo i ja i neće me puštat blizu sebe više. vrača se ona, pitam ja jel dobro. kaže sve u redu. pitam odakle joj curi sperma. kaže nezna odakle curi i ponaša se kao da ništa nije bilo. e sad, jel ću ja najebat u dogledno vrijeme. također nakon ovog iskustva osjećam se ko govno. ima ko što za savjet?
Da li paziš na brzinu? mislim da ak bi išao polagano, da nebi skužila. tak moja nije skužila dok nisam počeo svršavati.Opet isto buraz uradi i ja svoju nagovaram pa stavim ga ali kad krenem da jebem boli je
Pazim ali je opet boliDa li paziš na brzinu? mislim da ak bi išao polagano, da nebi skužila. tak moja nije skužila dok nisam počeo svršavati.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|