Svodnici

Pozdrav.
Imao sam iskustvo kod jedne cure iz PO ."anakovac4" korisnicko ime..Bio sam nekoliko puta kod nje,medutim,jednom prilikom je netko jos bio u stanu.
Vidio sam nekog kroz mrezicu na prozoru, netko je bio na balkonu... zavirivao je svako malo. A i "ana" je bila neka uplasena i drhtala je na tremutke...ima li jos takvih iskustava?
Kod nekih drugih djevojaka...

Pozdrav.
Imao sam iskustvo kod jedne cure iz PO ."anakovac4" korisnicko ime..Bio sam nekoliko puta kod nje,medutim,jednom prilikom je netko jos bio u stanu.
Vidio sam nekog kroz mrezicu na prozoru, netko je bio na balkonu... zavirivao je svako malo. A i "ana" je bila neka uplasena i drhtala je na tremutke...ima li jos takvih iskustava?
Kod nekih drugih djevojaka...
Sta je ovo koji k? 🤣 Pa kaj nisi otisao na balkon i vidio tko je tam, nego tu pitas na forumu tko je to bio.
Kak da ja sad odem spavat razmisljajuci sta se desilo na kraju, jesi nastavio normalno dalje ili ti srce stalo

Ma sto bi stalo srce? 🤣 Nastavio sam ja dalje, ne jebe to mene, ali mi je bilo malo neugodno,okrenuo sam se kontra da ne gledam , ona je bila na neni kad sam vidio,reko, mala,ajde ti dolje, ja cu gore
..Otisao bih ja na balkon ali nikad ne mozes znat sto te moze docekat.
To je bilo kod Pointa

Mene jedanput gledal papagaj😀😀 a jednom neki smešni pes i mahal s repom dok sam mu gazdaricu mazal zguza😃😃.Isto mi išlo na smeh tak da sam moral pozu promenit al badava cijelo vrijeme se našetaval i gledal🤪🤪
Ista stvar je kod Bety na Nuru masaži, samo pas se pojavi pogleda i ode iz sobe, sreća da je pudl da je doberman sigurno mi ne bi bilo smiješno....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh