Sutra (subota) slobodan apartman

Mislio sam da se neće nitko javiti, ali su se javile dvije ženske i jedan bračni par.

Doduše u svijetu ovakvih oglasa, rijeđe se nešto realizira do kraja, često se zadrži na dopisivanju i razmjeni slika.

Ali interesa svakako ima među ljudima, treba probat.

A kurac mi je jučer navečer popušen jako i svršio sam joj na sise.

Tako da sam otkazao apartman za danas.

Sad ću se potruditi ne drkati što duže do iduće koja ga voli popljugat jako i koja voli spermu po sebi.

Mislio sam da se neće nitko javiti, ali su se javile dvije ženske i jedan bračni par.

Doduše u svijetu ovakvih oglasa, rijeđe se nešto realizira do kraja, često se zadrži na dopisivanju i razmjeni slika.

Ali interesa svakako ima među ljudima, treba probat.

A kurac mi je jučer navečer popušen jako i svršio sam joj na sise.

Tako da sam otkazao apartman za danas.

Sad ću se potruditi ne drkati što duže do iduće koja ga voli popljugat jako i koja voli spermu po sebi.
I sto je bilo kad si se probudio pa nisi valjda pao sa kreveta .......ha ha ha .....majko moja sta ovdje ima glupih prica a i glupih ljudi

Inače, zadnji put kad sam se probudio za vikend nakon svršavanja milfari po faci, sam sjeo na bus za Zg, a prije toga dobio još malo oproštajnog dudlanja, jel te zanima još kaj?

Kakvih debila na ovom forumu to je strašno, šteta opće riječi trošiti, pazi on se brine jesam ja svršio njoj po faci ili nisam.. a jadnika..

ne odgovaram više ništa, a ti si si razmišljaj koliko mlazova sam joj ištrcao... pozz..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh