Striptizete

Papaštrupf

New member
Pozdrav svima. Ima li netko informaciju gdje angažirati striptizetu. Radi se o proslavi 70-og rođendana 60-ak km. od Zagreba, bilo bi 10-tak uzvanika u vikendici.
 
Ovu nemoj zvati. Zašto? Zato jer ne valja. Doduše nisam je isprobao kao striptizetu, nego sam bio kod nje. Cijena 400/600. Prostor na Malešnici. Oko 25 god. bi doista mogla imati, ali sve ostalo kod nje valja.
Crnka, niskog rasta, mislim da je i niža od 160 cm. Mršava. Izgledom baca na Cigančicu narkomanku. Stan je vrlo zadimljen, a ona sva nadrkana i nervozna. Mislim da duva travetinu. Nije ružna, tijelo vitko i skladno. Međutim, nije moj tip cure. Kao što rekoh baca na narkomanku koja duva marihuanu, nadrkana. Prostor zadimljen, sve smrdi po cigaretama. Morao sam svu robu oprati nakon nje koliko je to smrdilo od dima. Glas joj je neki hrapavi, duboki, od silnog pušenja, pa na telefonu zvuči kao neka baba. Štanca oglase na dnevnoj bazi.
Kurčinu ćeš dobiti "famozne trenutke".

 
Pozdrav kolege, ima li itko iskustva sa striptizetama u zadnje vrijeme? Momačka je kroz mjesec-dva pa sagledavano opcije. Nagrada za svaku preporuku.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh