Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nekakoZnaci kuzimo se koda se poznamo 100 god .
Nazalost zbog iste ili približne situacije
Pa zaraza??? ValjdaZnaci isprave si rekla o čem pričam
Tako nekak
Da HPV striktno ts skola mojaPa zaraza??? Valjda
Ali gle sve više ljudi to ima..u Americi svaki drugiDa HPV striktno ts skola moja.stvar je u tome kad se zaraziš...to ostaje
I za nas muške nije ni upola opasna kao za zene , jasno koi kak idt ali ja nisam imo osobno problem jel sam reagirao napravu i bio vanjski i rj u par posjeta bolnici .Da HPV striktno ts skola moja
ne zracis ni ti inetligencijom.. sad ti kao zabrinzt za druge jel i za njihovo zdravlje..Slova su velika jer je tema izuzetno važna ...za inteligentne,a za one druge koji se jebi kao stoka,neka riskiraju
Daj bacio si me u depri...trebao bi moju priču čuti...drži seI za nas muške nije ni upola opasna kao za zene , jasno koi kak idt ali ja nisam imo osobno problem jel sam reagirao napravu i bio vanjski i rj u par posjeta bolnici .
Ali vječiti prenosnik , umeni je za svagda , i opasan sam za ženski spol dali bio oralno ili klasik da nejdem u dubioze jel se zna sve vec.
Zato podržavam kondom jel sam ga pobral kak sam ga pobral i da sebično sije dalje .
A svega sam svjestan .
Nemam rjec koja bi mogla opravdati.
to
A opet pobral to i da nakon toga ponavljam isto onda se mogu. Protumačiti jedino kao oni misevi da vidimo kaj se bu primilo na mene a kaj ne
A znam al jbg tak je kak je .I ja jako pazim ali dopizfilo mi već
Uostalom imam svoju oblekivu...igračke i jebem se sama kako znam i umijemA znam al jbg tak je kak je .
Bolje ikak nego nikak
Samo ti zelim da kakvagod bila da je zavrsila zdravo , pozitivno po taim pitanja a i vjerujem da je .Daj bacio si me u depri...trebao bi moju priču čuti...drži se
A i to dopizdiUostalom imam svoju oblekivu...igračke i jebem se sama kako znam i umijem
Počastiti ću je s onom koji želi s kondomom pani pušenje...nema više bacanja kondoma kroz prozor autaA i to dopizdi
A i ja a nema goreg tik prije neg ga stepem ova se spuhne . .Uostalom imam svoju oblekivu...igračke i jebem se sama kako znam i umijem
Upravo toPočastiti ću je s onom koji želi s kondomom pani pušenje...nema više bacanja kondoma kroz prozor auta
A jbg...jesi ti na smokvi,amaterima?Upravo to
Super drkaj onda na moje galerijeMa na 101 stranici da nineznam de sve al brijem da da
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|