Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti bio sa ivanom kakva je koliko trazi....javi mi na ...ivan.hecimovic29@gmail.com javi mi neke detaljeAko nekom odgovara, pod imenom Ivana, 40god iz Pitomače...whatsup 0957068482
Jel moze privatno neka informacija o njoj koliko trazi kakva je bilo kakva informacija o njojAko nekom odgovara, pod imenom Ivana, 40god iz Pitomače...whatsup 0957068482
SEX ONA TRAZI NJEGA Zagreb Diskretna druzenja uz vasu naknadu Nudim diskretna druzenja uz vasu naknadu od 50E+20E putni trosak, danas na podrucju zagreba... pusenje sex lizanje ljubljenje moze alinema anal i nema svrsavanja u mene... Whatsup 0957068482Jel moze privatno neka informacija o njoj koliko trazi kakva je bilo kakva informacija o njoj
Da li je tko se nalazio s njom zanima me jeli jednostavan dogovor ili komplicira i kako izgleda ,hvalaSEX ONA TRAZI NJEGA Zagreb Diskretna druzenja uz vasu naknadu Nudim diskretna druzenja uz vasu naknadu od 50E+20E putni trosak, danas na podrucju zagreba... pusenje sex lizanje ljubljenje moze alinema anal i nema svrsavanja u mene... Whatsup 0957068482
ID: 25419 Datum predaje: 07.08.2024
u čemu ti vidiš problem? pa koke nude uslugu i potencijalne muške osobe očekuju savršenu koku, jednostavnu, pametnu, lak dogovor, dobar sex , mirišljavu itd itd. , a muških konzumenata ima svakojakih , a svaka koka koja se bavi ovim sportom mora biti spremna na sve ili u časne sestreZanimljivo kako forumaši seciraju svaku koku do najsitnijeg detalja, je li ovaka, je li komplicirana, je li pametna, je li dogovor s njom lak, kakav je seks, kako priča, miriše li joj minđa itd itd, a niko ne pita kakvi su muški koji im dolaze, jesu li okupani, znaju li spojit dvi rečenice...
Vidim problem u neopranom muškarcu koji ide na seks, čak i s kurvom se treba sredit, ako to nisi u stanju onda si teška nula.u čemu ti vidiš problem? pa koke nude uslugu i potencijalne muške osobe očekuju savršenu koku, jednostavnu, pametnu, lak dogovor, dobar sex , mirišljavu itd itd. , a muških konzumenata ima svakojakih , a svaka koka koja se bavi ovim sportom mora biti spremna na sve ili u časne sestre
PratimIma li kakvih novosti za Ivanu?
čitaj malo u rikverc , sve ti pišeDa li se tko našao sa tom Ivanom pa ako je daj neki komentar tj.opisi je kako izgleda punija ,mršava,veće manje sise itd itd, hvala unaprijed
Ne nista ne piše za ono što sam ja pitao da piše ne bi postavljao pitanjačitaj malo u rikverc , sve ti piše
pročitaj ponovo sve piše, malo i u drugim temam o dotičnojNe nista ne piše za ono što sam ja pitao da piše ne bi postavljao pitanja
I kojim temama recipročitaj ponovo sve piše, malo i u drugim temam o dotičnoj
I kojim temama reci
Bok prijatelju , moze u privat. inbox!+385 91 562 7364 Koprivnica, zvao sam ju jedan sat 150 eura može i anal. Ja idem danas kod jedne u Bjelovaru ista cijena
Ovu znam i dobro se ševi jako dobroAko nekom odgovara, pod imenom Ivana, 40god iz Pitomače...whatsup 0957068482
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|