Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad uzmeš sat vremena ne vjerujem da ćeš naići na ograničenje da je dozvoljeno samo jednom... Barem ja nisam naletio u Bg ili Ns...Znate li neku u Bgd ili NS da dozvoljava vise svrsavanja od jednog, naravno bez ikakve doplate?
Bas imam obrnuto iskustvo. Svrsim i ona kaze to je to. Kao nije njen problem sto ne mogu duze.Kad uzmeš sat vremena ne vjerujem da ćeš naići na ograničenje da je dozvoljeno samo jednom... Barem ja nisam naletio u Bg ili Ns...
Pojma ti nemam, bio sam kod desetak njih u Bg, tačnije uglavnom su dolazile u moj apartman i nikad nisam imao takvu situaciju..Bas imam obrnuto iskustvo. Svrsim i ona kaze to je to. Kao nije njen problem sto ne mogu duze.
Daj neku kod koje se isao, a da daje vise puta.Pojma ti nemam, bio sam kod desetak njih u Bg, tačnije uglavnom su dolazile u moj apartman i nikad nisam imao takvu situaciju..
Ne idem ni kod jedne dva puta, volim da probam novo, tako da ne čuvam kontakte. Uđi na seksi adresar ili halo oglase/lični oglasi, imaš milion brojeva pa provjeriš..Daj neku kod koje se isao, a da daje vise puta.
Najgluplji izgovor koji sam ikad cuo. Bice da ti nisi ni kod jedne isao.Ne idem ni kod jedne dva puta, volim da probam novo, tako da ne čuvam kontakte. Uđi na seksi adresar ili halo oglase/lični oglasi, imaš milion brojeva pa provjeriš..
U pravu siNajgluplji izgovor koji sam ikad cuo. Bice da ti nisi ni kod jedne isao.
Brate ne radi link, šalji opet baš mi treba neka grupa za Beograd da se raspitam za par riba
evo jedna grupa samo za Beograd, pa ko zeli da brze razmenjuje iskustva neka udje.
To u Hrvatskoj možda brate moj, u Beogradu još uvek možeš da nađeš neku skroz solidnu za 50 evra, ja sam jebao neku novosađanku za 50, nije loša riba plus je baš bila gotivna ovakoPre dve godine su 40e bili najgori mogući skrndelji, sad kad je sve otišlo gore ne smem ni da zamislim na šta ova uživo liči. Preskoči to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|