SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Zna li iko za jednu milficu slavonku. Bia san sa njon pocetkom prosle godine. Plava, kratke kose. Niza je mozda 165,mrvicu jaca al meni taman. Rekla je da ima 40g al reka bi da bar ima 45.
Oglasila se na sex sms i to jednon samo. Ako je ko moze pripoznat nek mi javi jel radi još i ako moze dat broj..
 
Pozdrav decki novi sam u ovome pa me zanima jedna stvar. Molio bi nekog da mi objasni kako to ide kad su cure priko agencije.. ne razumin kako se onda dogovorit s njom i kako ide placanje i to?
 
Pozdrav decki novi sam u ovome pa me zanima jedna stvar. Molio bi nekog da mi objasni kako to ide kad su cure priko agencije.. ne razumin kako se onda dogovorit s njom i kako ide placanje i to?
Nisam to koristio ali pripazi ako ti daje tel. 064 gdje su min cca 6-7 kn ili da saljes sms kod , pretezno su navlakuse , ili da uplacujes bon prije dolaska. Ostat ces bez love.
Standardno br. Mob da ti da i placanje nakon usluge. Sve drugo batali ....
Puno ima prevaranta-ica
 
Ne pita on to, nego za ove cure s eurogirlescorta šta se oglašavaju a piše im da su pod agencijom...

Nemaš s time problem, preko whatsapp poruka dogovoriš uslugu i cijenu i dogovorenu cifru daš na ruke curi kada je posjetiš.
 
Bio,,,,popio vode,okrenuo se kući djeluje mi kad narkomanka....🙄
 
Dečki
Jel ima ikakva preporuka za Split subotom?
Ovu sub sam dole i volio bih nešto probati, ako ima sta domaće

Čuo sam jako puno dobrih komentara za nju. Ako odeš kod nje, javi nam dojmove da potvrdimo :)
 
Bio sad kod Annie sa EGE:
130 za pola sata
Apartman u centru grada, neki bivši dućan u prizemlju, unutra na galeriji krevet a do plafona cca 120 cm tako da se treba paziti da vas plafon ne nokautira
Cura je ok, ništa umjetno na njoj kao na slikama. Malo rustikalnija uživo.
Sve radi ok osim što se sa malo manje energije ljubi.
Engleski gora od Jadranke Kosor. Nema silikona ni tetovaža izrazitih. Mlada. Ok iskustvo. E i policija ih je posjetila u Zg pa zato profil ne drži cijelo vrijeme otvorenim.
 
Ima ko kakvih saznanja? Oglas je sa sexsms-a SEX ONA TRAZI NJEGA SPLIT - vruca Nikolina 23g. Spremna na nezaboravne avanture s muskarcima do 50g. Prvo poruka na Wap 0976047703 - NE SMS i obicni pozivi. Oral, klasik, anal, ostalo. AKO VAM SE NEJAVLJAM NA PORUKU ZOVITE!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh