Mali_Poštar
Well-known member
Bio joj je otvoren profil u subotu da je u Splitu, jučer zatvoren... Valjda poštuje neradne nedilje...To je Ukrajinka,visoka,manekenski tip ,proslo ljeto bila ,jedna od najboljih tada,mozda dode ove godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio joj je otvoren profil u subotu da je u Splitu, jučer zatvoren... Valjda poštuje neradne nedilje...To je Ukrajinka,visoka,manekenski tip ,proslo ljeto bila ,jedna od najboljih tada,mozda dode ove godine
Ispituje stanje,a možda koja druga s tog brojaBio joj je otvoren profil u subotu da je u Splitu, jučer zatvoren... Valjda poštuje neradne nedilje...
Ne virujem. Bit će upala neka dobra đita, outcall, pa je zauzeta...Ispituje stanje,a možda koja druga s tog broja
Koja Samantha? Zar nju nije uvatilo prije 3-4 miseca?Irina, Samantha u zg, bome i čula me Selena u Zagrebu zmači stiže roba u st![]()
Nezz moždaKoja Samantha? Zar nju nije uvatilo prije 3-4 miseca?
Slike su aktivne na Bugarskoj eskort stranici. Sumnjam da je domaća, ako uopće i postoji.![]()
Domaća cura - Split - samo kratko još tu ❤️🔥🔥🔥
Lijepa ugodna, mršava nježna, domača cura , 25 godina Ako ti je dosta razočaravajućih druženja - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu srece. Isključivo zaoglasnik.hr
Zna li tko što o njoj. Slike su dobre. Je li to stvarno ona?
Ako voliš starije i punije, moja preporuka. Žena je odlična. Cca 50 god, mislim da su njene fotke u oglasu, a i ako nisu, jako je slična.Jel bija ko![]()
Senzualna dama Split!
Senzulna, mazna i nježna dama, 46g. smeđa kosa 168/80/4, poziva na ugodno i opusteno druženje kulturnu i galantnu gospodu u svom lijepi i diskretan prostor centoglasnik.hr
Potpisujem sve navedeno.Njezna maza - milfara, 53god cca, velike sise prirodne, jesu opustene al kakve ce bit u tim godinama, veca guza, ima materijala za mjesiti. Ugodna dobro odradi. Opusteno sve. Ne pozuruje. Sve pozitivno ko voli takve.
Sad sam vidio, nije to ta na koju sam mislio... Moja greška...Nezz možda![]()
Ova je baš zgodnaSad sam vidio, nije to ta na koju sam mislio... Moja greška...![]()
Sta kazes? Jel valja?Evo ja cu je sutra zvat oko podne pa javim ako se uspijemo dogovoriti
Zvao 10 puta i ne javlja se,wap isto ništa te sam ti onda otišao lipo da Matee i miranSta kazes? Jel valja?
Kojajel bio ko kod ove isabel sto je u Splitu pise joj po ure 80e?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|