SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Posjetio kraljicu Irinu
Usluga svaki put sve bollja i bolja. Higijena 10/10, ponašanje prema mušteriji 10/10, seks 10/10, oral 10/10. Ponavljanje slijedi kad drugi put dođe u Split.

Posjetio kraljicu Irinu
Usluga svaki put sve bollja i bolja. Higijena 10/10, ponašanje prema mušteriji 10/10, seks 10/10, oral 10/10. Ponavljanje slijedi kad drugi put dođe u Split.
Kako ono kažu učeni ljudi: Repetitio est mater studiorum.... 😍

Nekako mi se čini da je slaba ponuda na oglasima bez obzira što je oglasa puno. Ako zna netko neku domaću curu na preporuku neka mi je javi u DM molim vas, bez obzira koliko cura košta stvarno nije problem.

Klasična priča…zao mi šta sam bio pripit i napaljen i odlučio nešto posto poto, ali definitivno podvlačim crtu i okrećem se s vrata bez pardona. Nije cura loša ali…slike su stare jedno - 10 kg…. Otusiran sam obrijan uredan al sere da nije rekla da može pušenje bez kondoma, ukrucena, poluprepadnuta… bez ikakvog montaža svoj posa i da ti malo razbije neku glupu atmosferu… zao mi curu kritizirat, ali nije za ovaj posao

Najgore od svega mi kada se odlucim i prihvatim malo i “slabiji” sex, ali da osjetim malo to “savršeno” tilo i lipotu…a ona te zajebe sa godinama starijim slikama iz najboljih dana

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh