TorcidaMertojak
Well-known member
Meni napeta,bia dogovara al nisan još iša,moran laškat sa odlascima, više san bia u kurvi ovi misec nego na wcJeli itko išta zna o ovoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni napeta,bia dogovara al nisan još iša,moran laškat sa odlascima, više san bia u kurvi ovi misec nego na wcJeli itko išta zna o ovoj
Di su recenzije? Ja nekako virujen jedino tebi i kuratomMeni napeta,bia dogovara al nisan još iša,moran laškat sa odlascima, više san bia u kurvi ovi misec nego na wc
Ma bila ima par lita brazilka valentina ona cickava,kako ga je pusila ovo sve sad za kurac.Ja se osobno ne bih složio za Elisu. Puši ga super i puši ga koliko god ti dugo želiš. Stan čist i uredan a ona ne mogu 100% garantirat da se otušira iza svake mušterije ali nisam nikad osjetio čudan miris kao kod nekih što sam osjetio naprimjer.
Biti će, kad im dosadi posluživat salamu u Studenca.Vidim u Zagrebu su dosta popularni thai saloni za masažu uz oral i drkanje. Zanima me šta je baš u Splitu s obzirom da ih ima dosta i stranih radnica od svakud. Dali se može nešto srediti?
Da san u opticaju,isa bi mozda u nje da isprobam kakva jeDi su recenzije? Ja nekako virujen jedino tebi i kuratom
A neće niko da piše,izgube volju jer i drugi ili ne jebu ili nemaju tinte za napisa 2 ričiDi su recenzije? Ja nekako virujen jedino tebi i kuratom
I mene zanima. Ali nikako ne mogu skontat jel mi napeta ili nije pa da vidimo oće li neka recenzija privagnit.Jel neko bio u skoro vrijeme da kaže jel bude ona i kakva je usluga
Ovo je nešto novo i zanimljivoJel neko bio u skoro vrijeme da kaže jel bude ona i kakva je usluga
Naprotiv. Dugo je tu.Ovo je nešto novo i zanimljivo![]()
Pa jeli jeba ko?Naprotiv. Dugo je tu.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|