SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ova mala ljepotica je u Makarskoj, tako barem oglas kaze.
Ako je tamo, ne propustite ju. Ne znam sta joj bi da ode u Makarsku, ali eto.
Ja ju cekam za vikend u Zagrebu
Dočekali smo je u Zagrebu, uvijek je dobrodošla...:)
Kaže da joj je bilo jako lijepo u Makarskoj jer je priroda prekrasna, ali da obožava Zagreb. Nema je u oglasu, ostaje dva tjedna...svakako za ponoviti, a tko nije probao, svakako za probati.

Čudno za oral - ona se oko orala maksimalno potrudi. Voli se ljubiti i to ne propušta nikad...Na tebi je da zatražiš promjenu poze i nitko jos nije napiso da to odbija...za drugo svršavanje vjerovatno nije bilo vremena inače ona to ispoštuje...U moru odličnih preporuka, tvoja strši bez razloga. Frende, drži se svojih transica i bit ćeš top zadovoljan...
Hahahah točno tako

Ja sam bio kod Irine više puta. Ja neznam što ona odradi loše. O izgledu neću raspravlhati jer su ukudi različiti. Meni puši koliko hoću vremenski. Poze koje ja hoću i uvijek ostanem duže. Možda mu je oral bio kraći zbog higijene. Ne buni se možes udarati koliko god hoćeš žestoko. Meni je rekla da nešto dozvoljaje što drugima ne. A to neznam jeli istina ili mulja. I dalje mislim ići kod nje.

Ma momak je čudan, voli transice i stalno komentira uzduž i porpreko izgled cura. Vjerojatno je debeli ružnjikavi gnom koji svoje frustracije oće prenesti na druge.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh