SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Odradia sinoć prekršia zavjet da neću ić bar 3,4 miseca, al vjerojatno san se tia osvetit za poraz nogometaša od Brazila nedavno u USA😄posla 10ak poruka i odlučila na Giuliu i nisan falia,doček kako san tia štikle donje rublje kad san uša osmijeh, vidi mene budalu od 2m onako sportsku i moran reć zgodnija puno uživo cura,koža svilena velika njihova poznata guza osmijeh sise lipe uređene ne tvrde puno....upalila neku njihovu samba mjuzu počela plesa malo mazili šupak joj talasa ko neka najbolja masa,sidila na kurcu mrda diran sise Iako neda puno stiska da ih ne poremetin.Napalia san se koliko je slatka i glatka,popia san prije jedan teranino spritz ali kasno san popija jer sam kapitulira u drugoj pozi nažalost..i rano izšpritza..kraj kreveta ima malo staklo pa san je tu namješta dok puši i posli dok sam je guzia... Prva poza dogy jer bez toga po meni nisi jeba Brazilku kako treba , jednostavno to savršenstvo od guze je potrebno jebat živahno....dok stvara valove i potres...pisa bi još al nesmin mora ču je ope posjetit srića mislim sutra ide u Zadar 🍆👙

Jel bio netko da znan imam namjeru posjetit je u nedilju pa da ne idem ako nije dobra ako je netko bio
Posjeti pa napiši recenziju. Uvik mora netko biti prvi. I meni je napeta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh