SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo bia kod ove u centru Splita. Izgleda odlicno ka na slikama, ali nepristojna i pozuruje. Dogovorili smo 45 min 2 puta. Po obicaju, ispuca san prvi u 5 min a ona uvatila zvakat da sta prije ispucan drugi. Inace mi treba 10-15 min da se rekuperan. Nakon 5 min kaze ona da mi je mekan i da nema smisla. Nije bilo proslo niti 20 min.

Jel daje anal?

Ekipa nije me bilo dugo ali evo da nekome pomognem

Ovi ukrajinski i francuski brojevi kontaktira neku neman pojma koju ugl nalazi se u
Manderovj ulici ta nije sa slike ali je top zenska
Njemica crna sitna tetovirana sve na svom mistu
Simpatična i mozes je kako oces jebat

Stan los u potkrovlju .
Puši bez i vise manje je ok
U svakom slučaju nabije cijenu ali 1 h je 200
30 min 130 u pregovorima !
Bit ćete zadovoljni ako naletite na tu ulicu vjer nećete na žensku sa slike ali ova koja dočeka je bas picka samo valjda zbog diskrecije.

A ostalo

Bude li vas put navela na Josipa Jovica dočeka vas brazilska debela favelka okret i odlazak

I šlag na kraju odvede li vas put nasuprot menze indek u ćirilovu na 6 kat bez lifta virujte mi jedino sta ćete napravit trening jer gori se ne isplati Ostat .Ne znam odakle nekima hrabrost naplaćivat da ih se jebe jer su užasne.

Ugl nije me bilo i eto 1/ 3 uspješno vidit cemo ovih dana sta se još nudi

Ovi ukrajinski i francuski brojevi kontaktira neku neman pojma koju ugl nalazi se u

Stan los u potkrovlju .
Bit ćete zadovoljni ako naletite na tu ulicu vjer nećete na žensku sa slike ali ova koja dočeka je bas picka samo valjda zbog diskrecije.

A ostalo

Bude li vas put navela na Josipa Jovica dočeka vas brazilska debela favelka okret i odlazak

I šlag na kraju odvede li vas put nasuprot menze indek u ćirilovu na 6 kat bez lifta virujte mi jedino sta ćete napravit trening jer gori se ne isplati Ostat .Ne znam odakle nekima hrabrost naplaćivat da ih se jebe jer su užasne.

Koja?

Stan los u potkrovlju .

A ostalo

Koji su oglasi,imena

Ohrabren pozitivnom recenzijom kolege napokon sam dogovorio sastanak s Bellom u nedjelju.
Dogovor je s njezinom operaterkom, navodno bivsom kurvom koja dobiva 10% njezina profita. Bella izgleda upravo kao na fotkama, lijepa i atraktivna, grudi silikonske ali mekane i ugodne pod rukom, engleski prica dovoljno dobro za sporazumjeti se, aktivna u svim pozama, voli se ljubiti i to radi izuzetno dobro i stravstveno, odlicno koristi jezik, blowjob bez kondoma, nemam apsolutno nijednu zamjerku.
Platio sam 150 eura za 60 minuta, ali vec sutradan sam primjetio povecanje cijene na 200€ sto je s obzirom na kvalitetu usluge i dalje prihvatljivo. U gradu bi trebala ostati do kraja sljedeceg tjedna, preporucujem svima, namjeravam opet kod nje ali cu pokusati dogovoriti staru cijenu.

Pozdrav raja, dolazim u Split uskoro pa bih volio neke pouzdane kontakte i preporuke ovdje ili u pp, bio bih zahvalan. Gledao sam na EGE ove nigerijke neke, ne znam je li fejk, da li neko iskustva ima?

Trenutno najbolji izbor su ti Lara i Bella, Sofia je isto dobra. Pogledaj malo slike koja ti je najnapetija, pošalji im upit, pitanje je kakve imaš recenzije i oće li ti sve odgovoriti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh