SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Koji je na plavome točno oglas te Marije Poljak. 100 puta sam čuo za nju, nisam nikad bio a volio bi, pa da se ne javljam bez veze.
Ovo ti je njen oglas ali ako nisi nikad bija kod nje bolje ni nemoj jer ženska je psihički trknuta u glavu.

E, da Marija, sad će svi reći luda ko šiba. Ali vjerujte mi i kod one najnormalnije koja radi taj isti posao barem je koji postotak Marije u glavi. Za nas je to samo transakcija, dođeš, platiš i isprazniš se i odeš, ali svako ko ode ponese dio sa sobom i to je trajno izgubljeno za nju jer nije pizda sapun da će se potrošit, ali psiha je. A ova je bogami rano počela.

Jučer posli posla sam se poželia ispraznit, ali Lara je bolesna pa sam se upustia u istraživanje. Odluka je pala na Bellu:

Cura ka sa slika, lipa i atraktivna. Dogovor sa pimpom, na upit odma šalje lokaciju i cjenik usluga. Odradili 3 poze, pušenje osrednje i bez gumice, voli se ljubiti i to radi vrhunski, nijedna cura me nije tako ljubila, znači top. Cura je iz Sao Paola, ovim poslom se bavi tek 2 miseca, inače u Brazilu ima salon za estetske tretmane.
Cijena 100€/30min, uzea bi uru da sam moga, ima moju preporuku. Tu je još 2 tjedna, pa konta ić u Pulu. U Hrvatskoj je do 6.miseca.

Jel ko bija kod ove? Pobigla u ZD mi,agencija al samo 4 zenske.nasa joj OF leaks,dobra je mala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh