SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sinoc bio sa dvije Venezuelanke...Uglavnom, super iskustvo, nasli se u iznajmljenom apartmanu na Spinutu, docekao sam ih i napomenio da ponesu sa sobom sexy suit. Po upoznavanju, otisle su u wc i nakon deset mimuta se pojavile u sobi ufitiljene ....mrezasti body, samostojece carape i stikle. Zenske znaju svoj posao, odmah su se uhvatile njih dvije u klinč, bez nepotrebnih riječi ili smijanja, gledao sam ih kako se trljaju i ližu, i onda ih napao...Ukratko, sve smo probali, izmijenili barem 10 pozai zavrsilo je svrsavanjem njima po licu i jezicima. Sat ipo je trajao susret, i kostalo je 500eura. Eto. Idemo dalje, ponovit cu sigurno jos koji put jer zivot je kratak.
A daj nam link od cura kad imas tolike pohvale…

U Splitu stanje za plakanje.
Di su nestale provjerene kurve?
Di su Bruna, Carol, Irina, Bella
@slonlav di je Vitoria, @Starfucker di je Agatha Gabriele?
Para imamo a nemamo di potrošit.
Nije valjda da ćemo morat čekat sve do lita, lani u ovo vrime sve je gorilo.

Sinoc bio sa dvije Venezuelanke...Uglavnom, super iskustvo, nasli se u iznajmljenom apartmanu na Spinutu, docekao sam ih i napomenio da ponesu sa sobom sexy suit. Po upoznavanju, otisle su u wc i nakon deset mimuta se pojavile u sobi ufitiljene ....mrezasti body, samostojece carape i stikle. Zenske znaju svoj posao, odmah su se uhvatile njih dvije u klinč, bez nepotrebnih riječi ili smijanja, gledao sam ih kako se trljaju i ližu, i onda ih napao...Ukratko, sve smo probali, izmijenili barem 10 pozai zavrsilo je svrsavanjem njima po licu i jezicima. Sat ipo je trajao susret, i kostalo je 500eura. Eto. Idemo dalje, ponovit cu sigurno jos koji put jer zivot je kratak.
Mene u trio jebe sto moram minjati kondom kad ulazim iz jedne u drugu, to mi ubije svu volju u akciji.

Ma ne minjam goldun....a bogati i uzeja san njih dvi da ih gledan i uzivan kako se prpaju, a tek onda da ih jebem. Ma sex sa dvi je zakon, ako se od pocetka opusti atmosfera.
Brate, glavno da je tebi bilo lijepo i sve je to super, ali 500 eu je malo previse za trojac od sat vremena, mislim da su te opeljusile. Evo Mia i Andrea u Zagrebu se prase za 360 eu. Prasio sam se sa Andreom, a vidio sam i Miju znaci jednako su mlade, privlacne i isto Venezuelanke.

Brate, glavno da je tebi bilo lijepo i sve je to super, ali 500 eu je malo previse za trojac od sat vremena, mislim da su te opeljusile. Evo Mia i Andrea u Zagrebu se prase za 360 eu. Prasio sam se sa Andreom, a vidio sam i Miju znaci jednako su mlade, privlacne i isto Venezuelanke.
A to je Zagreb, veće je tržište i mogu malo "laškat" cijenu... Ako drže 1 sat 200 "jureka", svaka je laškala za 20€...

U Splitu stanje za plakanje.
Di su nestale provjerene kurve?
Di su Bruna, Carol, Irina, Bella
@slonlav di je Vitoria, @Starfucker di je Agatha Gabriele?
Para imamo a nemamo di potrošit.
Nije valjda da ćemo morat čekat sve do lita, lani u ovo vrime sve je gorilo.
Eto me...
Moja najdraža Gabriele je već dugo u Zagrebu, ima dobrih 6 miseci da nije aktivirala oglas, a viđa se samo sa stalnim mušterijama. U Splitu je zadnji put bila u 2.misecu, ali nismo više u kontaktu...
Bruna je do nedavno imala aktivan oglas u Zagrebu, u Splitu je zadnji put bila prije misec dana. Nešto se spominjalo da joj je ovo zadnja godina da radi, al ja svejedno ne idem kod nje.
Carol je zadnji put bila aktivna prošle godine, kod nje ne idem zbog glupog pimpa.
Vitoria je u Zagrebu, bila je prošli misec u Splitu i doći će opet. Za detalje pitaj njezinog fanboya.
Plava Irina je danas aktivirala oglas, u Splitu je.
Njena imenjakinja mlada crna Irina je ako se ne varam u 2.misecu bila u Splitu. Profil joj je unverified jer je novi, a stari profil je navodno zadržao pimp.
I za kraj, Bella je zadnji put bila u Hrvatskoj krajem prošle godine. Nisam siguran oće li se vraćat, govorila mi je kako je razočarana zloćom ljudi ovdi. Da ne bi bilo zabune, govorim o bivšoj cimerici od Lare.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh