MarkoRazvedka
Well-known member
Bila je i ona koja se uvijek izgovori u nekom trenutku tokom večeri na tulumu kao službena obavijest "ko je jebo, jebo ... " . Toliko puta sam je čuoKako bi moji u školi govorili: "tko bira-masturbira"....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je i ona koja se uvijek izgovori u nekom trenutku tokom večeri na tulumu kao službena obavijest "ko je jebo, jebo ... " . Toliko puta sam je čuoKako bi moji u školi govorili: "tko bira-masturbira"....
Ne znam iz kojeg su Zadarskog kraja ali znam da je iz Zadra.Odakle su Poljaci iz zadarskog kraja? Iz kojeg mista?
Tako je! Ko što moja baba rekla da je u njihovo vrijeme bilo pravih jebaca a ne ko ovo danas samo prosmatrači i drkadzije na tipkovniciKako bi moji u školi govorili: "tko bira-masturbira"....
Bila je i ona koja se uvijek izgovori u nekom trenutku tokom večeri na tulumu kao službena obavijest "ko je jebo, jebo ... " . Toliko puta sam je čuo![]()
Stekla određene mušterije i ugled i digla cijenu.Vidin dosta vas spominje Laru. Ok je cura. Bila je u Splitu sve do nove godine ja mislim. I ura je bila 200. Onda je negdi drugo otišla, nije je bilo neko vrime, i sad ura 250. A dobro.
Kad odem u nje, ne razmišljam o vremenu jer ga ne štopa kao većina u kojih sam bio. GFE odličan, engleski dovoljan za sporazumjet se, vesela, otkačena, prirodna.Stekla određene mušterije i ugled i digla cijenu.
Da cura je za 5. Nema što reći nego samo sve pozitivno za nju. Pozitivno otkačena i baš je ljubazna.Kad odem u nje, ne razmišljam o vremenu jer ga ne štopa kao većina u kojih sam bio. GFE odličan, engleski dovoljan za sporazumjet se, vesela, otkačena, prirodna.
Ja ne. Ja di iden redovito zgrada sa liftomKaže mi jedna cura (iznimno popularna u zadnje vrime, neću je imenovat) da je jedna baba u portunu di je stala s prijom prokužila o čemu se radi i dočikala klijente koji bi došli pa tražila da joj plate "putarinu" ili "dodatnu naknadu za čišćenje skala" od 10ak€ jer se skale brže praše i šporkaju...Je li ima iko tako iskustvo?
Čuo sam za tu priču, vjerojatno se radi o istom slučaju ... Mislim da je baba htjela i naknadu za rasvjetu na stubištuKaže mi jedna cura (iznimno popularna u zadnje vrime, neću je imenovat) da je jedna baba u portunu di je stala s prijom prokužila o čemu se radi i dočikala klijente koji bi došli pa tražila da joj plate "putarinu" ili "dodatnu naknadu za čišćenje skala" od 10ak€ jer se skale brže praše i šporkaju...Je li ima iko tako iskustvo?
Je, šta je sigurno, sigurno ... poučen pričom i ja ću počet jer pogledaj šta se sve događaJa ne. Ja di iden redovito zgrada sa liftom![]()
Samo nemoj da ti se zaglavi lift ka meni jednomJe, šta je sigurno, sigurno ... poučen pričom i ja ću počet jer pogledaj šta se sve događa
A jbg. Ko ne riskira ne profitiraSamo nemoj da ti se zaglavi lift ka meni jednom![]()
Možda bi i baba ušla u posal da joj ko pokaže 20. Ono ka u formuli 1, zagrijavanje guma prije utrke. Ako skine dentjeru dobije 30.Kaže mi jedna cura (iznimno popularna u zadnje vrime, neću je imenovat) da je jedna baba u portunu di je stala s prijom prokužila o čemu se radi i dočikala klijente koji bi došli pa tražila da joj plate "putarinu" ili "dodatnu naknadu za čišćenje skala" od 10ak€ jer se skale brže praše i šporkaju...Je li ima iko tako iskustvo?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|