SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Prije bi ja reka di si ipak pimp.
Brate ma koji pimp samo jbga ne znam jel ae tebi desilo dog sve i onda potrošiš vrime energiju organiziaciju i onda te neki debili izjebu s lažnim ženama.
Očekuješ na vratima jedno dobiješ ne drugo nego treće i onda je sistem a već sam napaljen i idem jebat sta das

I onda svi plačemo za 200 e kasnije da je bolje da smo izdrkali.
Moje namjere su casne
Samo pomoć dragim sugrađanima koji svoje teško stečene pare ulazu u ovaj sport 😆

Sinoć odradia Nicole mogu reć šteta 100€ baćeno,ok simpa je ,puši bez nije dala udara po guštu,nemoš nabit koliko očeš ,nezna bekni engleski.
1.Sabrina za mene vječni br 1 dalje ne treba govorit
2. Irina milfara dobra cijena žena izgleda ok,ima dobru priču moš s njom ama baš šta te volja 🍷✌️

Sinoć odradia Nicole mogu reć šteta 100€ baćeno,ok simpa je ,puši bez nije dala udara po guštu,nemoš nabit koliko očeš ,nezna bekni engleski.
1.Sabrina za mene vječni br 1 dalje ne treba govorit
2. Irina milfara dobra cijena žena izgleda ok,ima dobru priču moš s njom ama baš šta te volja 🍷✌️
Koja je ta sabrina da li bi ti bija problem stavit link od njenon oglasa

Brate ma koji pimp samo jbga ne znam jel ae tebi desilo dog sve i onda potrošiš vrime energiju organiziaciju i onda te neki debili izjebu s lažnim ženama.
Očekuješ na vratima jedno dobiješ ne drugo nego treće i onda je sistem a već sam napaljen i idem jebat sta das

Moje namjere su casne
Samo pomoć dragim sugrađanima koji svoje teško stečene pare ulazu u ovaj sport 😆
A koje su to onda koje ti poznaješ stavi link od njihovih oglasa

O kojoj Sabrini pricate? Onoj od 170cm i 150/30 ili o onoj od 178 i 200/30.
Ja sam ganjao ovu visu, bio proslo ljeto i bila mi je top iako skupa.
Onda mi je dobra dusa dala broj od ove nize Sabrine i kad je dosla u Zg ja dosao do nje i skuzim da je kriva u pitanju i razocarano odem. I ta niza mi je izgledala super, ali jbg, bio sam razocaran.
Nedavno je bila prava Sabrina u Zg na par dana i opet sam se olaksao za 200.
Sljedeci put cu maznut ovu za 150 jer vidim da je svi hvale

Moje namjere su casne
Pa onda pomozi posla sam ti pm

Trenutno tj je u st situacija takva da jedino donekle nećeš bacit pare na

Laru
Victoriju
Mandy
Nicole
I Irina je trenutno najbolje sta se moze ponudit u st jer je bas slabo

Pola je fejk pola je duplo ružnije nego na slikama i pola ne da rade priko kurca nego im se neda zivit
Kolega malo prije napiše da je bacija 100 eura kod Nicole i ti mi je preporučaš ne kužim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh