SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Neću to pisati jer su veliki broj profila tu na forumu pimpovi. Ako sam zadovoljan cu napisati radi drugih normalnih ljudi a ako nisam kao da nisam ni bija. Sad mi je ža sta sam ista pisa
Ubi me ako ja kužim tvoju logiku. Ako cura ne valja, onda ne valja i to napišem, da drugi ne nalete ili da znaju što ih čeka, pa nek 100 pimpova čita. Jebem i nju i njezinog pimpa. Ja ih pošteno plaćam, hoću poštenu uslugu.

Evo ovakva ti je. Nemojte se ni trudit....još je nasrala na numbusteru da sam drot i da me nije ni pustila u portun.

Evo ovakva ti je. Nemojte se ni trudit....još je nasrala na numbusteru da sam drot i da me nije ni pustila u portun.
Ja se ovde moram složit sa tobom jer ja sam bija kod nje ovo lito isto znači ženska je ka zgodna ali je umjetna cila od silikonskih usana sisa guzice, pusila je meni bez kondoma ali ocajno sex isto očajan ka da jebes zensku na napuhavanja, ženska je simpatična ali vridna tih para nije sa njom je bila njena sestra plava neka neznam kako se zove je i ona umjetna ali nju sam jeba prije i bilo je vrlo dobro ovo je bilo baš loše i ženska nije neznam možda je za ove 45+ 50 ili ko voli teške silikone čak mi je pokazala sliku kako je izgledala prije, picka ipo neznam zašto si je ovo napravila a 25 god ima kako kaže ako i je više ne virujem da je puno vise. Uglavnom simpatična ok zna čak i Eng dobro ali sex je nikakav tako da neznam svak ima svoj dozivljaj pa ajte probat bar izgleda kakve su i slike i možda bude jebacina van serijski. Meni je bila ispod prosjeka i dosadna

Sinoć otiša nisan zna di ču prije spavanja pa otiša ope na Brazilku...cura je odlična simpa guzica iz snova,sise manje silikon,pazi na čistoću doček donje rublje ,pustila muziku nezz engleski jedino dok san je guzia razumia san yes baby fuck me.... pita očemo se ljubit plesat dirat sve može,malo san je pleska po šupku dok san joj liza sise stajala kraj mene malo ka ples i tako...onako udziše ne glumi baš voli nekako ko da jeben najbolju priju iz srednje...udria san 2 poze na drugoj u dogy kapitulira jer onaj šupak jednostavno ne odoljiv,boja čokolade čvrsta a velika jebo ih ja isklesane....tako da ima prepooruku veliku s moje strane... stalno pita jeli mi dobro paše sve.... naučila je par riči engleskog ostalo slabo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh