SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Da li je ova provjerena? Cudno mi je da na profilu nema nijednu recenziju, a cura izgleda odlicno.

Da li je ova provjerena? Cudno mi je da na profilu nema nijednu recenziju, a cura izgleda odlicno.
Nemoj me krivo shvatiti ali ako ona tebi izgleda odlično onda bih ti savjetovao da posjetiš okulistu?

Fin si i kulturan."Hvala,eva biaaaa taman".Da si ju uspio skalpirati onda bi bila ok.
Pa nismo nas dva skupa ovce čuvali pa da mu ne znan kako odgovorin, čovika ne znan a evo drugi put na njegov odgovor idem kod neke cure.
Forum služi da napišeš svoj komentar/dojam o nekoj curi, a po tvojin porukama u grupama vidin da ti je ovo standardan komentar.
Nisan baš najbolje objasnia zašto je ona samo “ok” pa evo da pojasnim. Ne da se nije oprala prije (iako san se namjerno najavia po ure ranije) nego nije uopće danas (šta se jebeno osjeti), na slikama bolja nego uživo, na poruke odgovara brzo i lagano se dogovorit jedino za lokaciju šalje 3 puta prvo ulica pa lokacija približna pa onda tek točan portun pa kad uđeš dalje te navodi, engleski osnovno razumi i nije baš za neki kratak razgovor, krenemo ka da mora nekako bezvoljna, pušenje odlično, posli se stvarno trudi i uživi oće se sama ljubit i moš sve al opet san proba neke koje su zaluđenije sexom nego ona, gfe solidan al samo tokom sexa znači prije i poslije 0 bodova, na kraju ponudi otuširat se (nisan bia pa ne znan jel čisto, al sumnjam da je) i popit vode, otiša san ća i stigla poruka od nje nisan stiga pročitat a ona izbrisala mislin možda je falila.
Eto sad je možda jasnije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh