TorcidaMertojak
Well-known member
Koje taJel itko pretplacen na onlyfans od magzziy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje taJel itko pretplacen na onlyfans od magzziy?
Triba prijavljivat likove sta spamaju... nema drugeNe klikajte na ovo ja slučajno kliknuo i odma mi se upalio antivirus i pisalo da je neka opasna stranica.
Normlano da se da.Koda je tamo bezvze.Jel se da magzy peglat za lovu?
Dobro je napisa torcida koja je ta niti sam nasa of niti ikakav drugi infoJel itko pretplacen na onlyfans od magzziy?
A ona splitska droca.Samo mislim da ona nema OFDobro je napisa torcida koja je ta niti sam nasa of niti ikakav drugi info
i?Sutra bi moga do Brune pa javin dojmovekad je vec toliko hvalite
Javljan se Bruni, danas sve normalan razgovor par poruka i ona samo odjednom prestane odgovarat, ja lipo pitan kao jel sve okej jel mogu doc veceras i ocekivat sastanak i da mi posalje adresu, ona opet seena. Ne znan zasto ignorira iako san je lipo pita sinoc do kad je u splitu i da bi dosa danas ineto danas se javim ona normalno odgovori na 2 poruke i seen.Jel bia ko od novi momaka do Brune i Irine...da čujemo dojmove
Ništa čudno, Bruna ima novog operatera i tu nešto ne štima. Na prvu bi reka da imaš koju lošu recenziju al sličnu situaciju su nekidan imali momci u Rijeci il Zagrebu, tak da ne znan.Javljan se Bruni, danas sve normalan razgovor par poruka i ona samo odjednom prestane odgovarat, ja lipo pitan kao jel sve okej jel mogu doc veceras i ocekivat sastanak i da mi posalje adresu, ona opet seena. Ne znan zasto ignorira iako san je lipo pita sinoc do kad je u splitu i da bi dosa danas ineto danas se javim ona normalno odgovori na 2 poruke i seen.
Jebiga reka san moran probat, iden na drugon broju se javit pa sta bilo. Opet razgovor 2 poruke i seen, posaljen upitnike opet seen… odusta san…
Zacrta san otic pa san nasa bilo koju, javin se Lindsay iako san vec nedavno joj posla par poruka i tad je bila druga adresa nego koju mi je poslala veceras i kao aj nema veze iden vidit mozda se iznenadin.
Doden na ulaz i saljen poruku, kaze mi taj broj kao nije ti ona dostupna al imas drugu i posalje slike. Cura smisna, prirodna, malo jaca, sve okej u globalu po mom ukusu. Al na kraju ispala preglupa situacija neda mi se ni pricat iden lec.
U svakom slucaju ne znan kako doc do Brune etopomozite
Ta Bruna ima stalne musterije u Splitu.Javljan se Bruni, danas sve normalan razgovor par poruka i ona samo odjednom prestane odgovarat, ja lipo pitan kao jel sve okej jel mogu doc veceras i ocekivat sastanak i da mi posalje adresu, ona opet seena. Ne znan zasto ignorira iako san je lipo pita sinoc do kad je u splitu i da bi dosa danas ineto danas se javim ona normalno odgovori na 2 poruke i seen.
Jebiga reka san moran probat, iden na drugon broju se javit pa sta bilo. Opet razgovor 2 poruke i seen, posaljen upitnike opet seen… odusta san…
Zacrta san otic pa san nasa bilo koju, javin se Lindsay iako san vec nedavno joj posla par poruka i tad je bila druga adresa nego koju mi je poslala veceras i kao aj nema veze iden vidit mozda se iznenadin.
Doden na ulaz i saljen poruku, kaze mi taj broj kao nije ti ona dostupna al imas drugu i posalje slike. Cura smisna, prirodna, malo jaca, sve okej u globalu po mom ukusu. Al na kraju ispala preglupa situacija neda mi se ni pricat iden lec.
I meni ista stvarJavljan se Bruni, danas sve normalan razgovor par poruka i ona samo odjednom prestane odgovarat, ja lipo pitan kao jel sve okej jel mogu doc veceras i ocekivat sastanak i da mi posalje adresu, ona opet seena. Ne znan zasto ignorira iako san je lipo pita sinoc do kad je u splitu i da bi dosa danas ineto danas se javim ona normalno odgovori na 2 poruke i seen.
Pošaljite je u ZGI meni ista stvar
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|