SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ova sema s “minjam trenutno stan” to je neka nova fora za kupovanje vrimena.Samo ne kuzim sta im to znaci s obzirom da ja dolazim uvik rano kod njih.Dogovorim dan ili dva prije i vecinom sam kod njih oko 10-11 do podne najkasnije.Cisto sumljam da ima nekog ujutro u 8 ili 9 pa zbog toga me odgada.
Uredno se jave ranije ujutro znaci ne spavaju….

I ja sam sinoc ima zanimljivo iskustvo, javim se na neku crvenokosu, nema je danas vise u oglasima, trazija sam full service i video za osobnu kolekciju, kad sam dosa na adresu, i poslala mi sliku portuna, taman sam bio u portunu, i onda da trebam otic na adresu u blizini i dat pare za video i potpisat da je necu ucjenjivat s videom, pa se vratit, umra sam od smija, blokira i izbrisa, a bila je uvjerljiva, cak je slala jednokratna videa kao dokaz da je to vec radila

Iz zadra san zabvikend bija tu i s 2 se dog i kad bi dosa na adresu to nisu te ali lipo san pita dali si to ti sa slike i odg je bio da ja sam
Ka izvaluce se uvik s istom pricom a ka da moral je hitno u brazil

I nista mi nije preostalo nego domace sexy nina stara milf ili maria poljak dok je jos tu pa sam mariu rjesija
Ali je Nina MILF opet aktivna?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh