Ja sam danas napisao dvije poruke, nije nijednu primila. Nije joj aktivan broj koji sam dobio...Ja sam pisao Irini u Splitu. Nije ni primila poruku. A nisam je prije nikad kontaktirao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam danas napisao dvije poruke, nije nijednu primila. Nije joj aktivan broj koji sam dobio...Ja sam pisao Irini u Splitu. Nije ni primila poruku. A nisam je prije nikad kontaktirao.
Pisao sam i sa drugog broja kojeg do sada nisam koristio isto mi se događa.Kod mene isto
Ja sam bio kod nje prije par dana,dobio Sam je na ovaj broj ,rekla mi je da ce biti u Split 2 tjedna a onda ide u Zadar.Mozda dobiva Puno poziva ,pa nece vise da se javlja.Steta ,cura je rasna ljepotica ,kad je vidis pamtis je godina,boze sta je lijepa ,kakvo lice ,Pisao sam i sa drugog broja kojeg do sada nisam koristio isto mi se događa.
Možeš li u pp poslati slikuJa sam bio kod nje prije par dana,dobio Sam je na ovaj broj ,rekla mi je da ce biti u Split 2 tjedna a onda ide u Zadar.Mozda dobiva Puno poziva ,pa nece vise da se javlja.Steta ,cura je rasna ljepotica ,kad je vidis pamtis je godina,boze sta je lijepa ,kakvo lice ,
da, 3 koplja iznad svega do sad viđenogaJa sam bio kod nje prije par dana,dobio Sam je na ovaj broj ,rekla mi je da ce biti u Split 2 tjedna a onda ide u Zadar.Mozda dobiva Puno poziva ,pa nece vise da se javlja.Steta ,cura je rasna ljepotica ,kad je vidis pamtis je godina,boze sta je lijepa ,kakvo lice ,
Znači nije znoj od rosea?Mora ću sutra ponovit Yaru mlađu opet,poslala mi sliku u narančastom rublju probija me znoj a mislia san da je zbog pive
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|