dobra ideja, sutra onda i ja saljen
je, upala je i meni u oko. Sutra joj sibnen por. kad buden pri drugon mobu pa javin.
Tako dolazin na pitanje za vas sta ste u šemi. Ja san glupan godinama koristia svoj (poslovno/privatni) mob za izlete u (uglavnon) brazil. Nisan upa u sranje, nije me niko skuzia, ali moga je...Na numbusteru 5-6 recenzija (sve top komentari u moju korist al svejedno sranje). Pobrisa san ih ali i dalje stoje ka "deleted comment" i vidi se datum i ime ko je komentira. Sranje i dalje potencijalno visi, 3-4 ljudi iz imenika ima NumBuster, za 1 je posebno opasno jer mi zna ženu. Ostali su iz posla pa manje vise...Koliko san skuzija ja ne svitlin u aplikaciji nego bi taj mora upisat moj broj u trazilicu da mi vidi profil. Ako se to desi ajme i kuku.
Slucajno san i otkrija ovi forum kad san pri koji misec gugla oni clanak sta su nekog nesretnika ucjenjivali. Na forumu san i prvi put sinja da se spominje taj numbuster.
Dva pitanja:
jel se sa placenin numbsteron moze pobrisat cila povjest? Nisan uspia uplatit za sada, nesto zajebava aplikacija.
di drzite mob za izlete? Ja na poslu, al npr da mi se sad, nedilja navecer, otvori prilika za otic ope bi mora slat poruke sa svog moba a to san reka nikad vise. Pari mi nepametno drugi mob drzat u kuci, recept za sranje.
hvala unaprijed i lp