Prika Frane
Well-known member
Nista prika, rekla je da ne dajem njen instagramDaj bro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista prika, rekla je da ne dajem njen instagramDaj bro
Ma jebe mi se i za tebe i za tvoju zajebaciju i za tvojih 20 k eura. Mrš smrade.Sve ok kod mene zajebancija prolazi. Vjeruj mi
Hvala na ovoj tvojoj izjaviMa jebe mi se i za tebe i za tvoju zajebaciju i za tvojih 20 k eura. Mrš smrade.
Taj kralj od 512 poruka ima 2 recenzije ostalih 510 sere po drugima ljudima ponasanje ko u djeteta od 10 god a vjer i u glavi ima toliko mozda i manjeHvala na ovoj tvojoj izjavi![]()
Zato si i stao na sranu lika koji ima 5 objava. Koliko ih ti imaš idiote?Taj kralj od 512 poruka ima 2 recenzije ostalih 510 sere po drugima ljudima ponasanje ko u djeteta od 10 god a vjer i u glavi ima toliko mozda i manje![]()
Jebiga moj Iko, pokušavaš završit raspravu, ali pacijenti koji bi se raspravljali samo naviruDaj koja vam je pička materina …sumnjam da ode vecina forumaša ima ispod 25 a pod krinkom ovih profila se ponasate ko jebene pubertetlije!!! Ostavite se pizdarija uozbiljite se malo i recenzirajte jebene zenske… ima svakakvih prevarantica pomozite jedno drugom…amo malo sloge i muškog kodeksa ponašanja,ako ko ima kakvo iskustvo dobro,loše savjet pitanje i sl. Nebudite jebena dica i daj stavite sebi malo ponosa u prsa i nebudite pičke koji pod skrivenim profilima iz sigurnosti svoga doma jebu jedno drugom mater vriđaju se i slično!!!!
Nisam ja stao na niciju stranu neg velim kako se svajdas i pljujes po ljudima od teme split zd zg umislio se koda si neki vazni gospon s 2 recenzije..a trenutno si vazan ko semafor u gta san andreasZato si i stao na sranu lika koji ima 5 objava. Koliko ih ti imaš idiote?
Toxicni dedek ili neko dijete od 13 god pazi da te tlak ne uvati nevalja biti puno toxicJebiga moj Iko, pokušavaš završit raspravu, ali pacijenti koji bi se raspravljali samo naviru
Baš si mudonja bet mudaKo pljuje po ljudima? Ajde da to prvo riješimo? Ti si mene ispljuvao
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|