SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ne zajebajem se…ima nesto u tome👆 bice pomisle reflexno na prvu da imas love i da si ozbiljniji…”sigurniji” primjetia sam to vec odavno kad bi kontaktira sa fake broja ili poslovnoga
Kao što je bio naziv emisije o kuhanju sa Stevom Karapandžom i Oliverom Mlakarom - Male tajne velikih majstora kuhinje - 👌 i ona pjesma “Ali nekih stvari ima, što ne govore se svima, što se samo nekom šapnu, ti ih znaš!”

Ajde sada kad su napustile naše podneblje da se malo pozabavimo s ovim:
Bia ja sinoć.
Cura je top, s razlogom je toliki hype oko nje.
Ostao još uru nakon termina, pili vino i pričali.
Dobija puno poruka a i sama je prilično oprezna, pa prednost daje stalnim i provjerenim klijentima.
Ostaje kod nas misec dana, pa se vraća u Zagreb.
Ja ću je sigurno ponovit, možda već za vikend.

Upravo ponovia Sabrinu.
Eto sad može za Zagreb 😁
Koliko ti život mora bit jadan od 1 do tvoj da moraš lagat po forumu. Kakve probleme moraš imat u glavi da moraš izmišljat priče o svojim "pohodima". Jesi li s ovim nahrania svoj mali ego, da li se nakon ovoga osjećaš jačim, bitnijim, prihvaćenim. Da li misliš da si poseban kad si to još začinia sa "ostao još uru, pili vino i pričali". Jel misliš da si sada VIP, da će ti se ostali na forumu divit kako si ti jeben igrač u ovom sportu, da će te pitat za savjete i tvoja (nepostojeća) iskustva.

Ako imaš iti malo obraza, a vjerojatno nemaš, izbriši profil, povuci se s foruma i igraj se sam sa sobom u svom sobičku.

P.S. nisi jedini, ima vas još, ali o tom potom. Ovisi kakve ću sve druge laži pročitat

Nakratko cu se nadovezat kolega nije treba ni Spominjat G.A. Bio si super drzi za sebe
Sto se tice Maite bio dvaput cura je super neko me ce pasat nekom nece
Istina, ali ja sam npr umirovio broj koji sam koristia dok sam se druzia s njom.

Sad ga idem vratit samo zbog toga… Umirovljen jer su mi glupca kad sam se par puta okrenia ostavile top recenziju na Numbster

Ajde sada kad su napustile naše podneblje da se malo pozabavimo s ovim:

Koliko ti život mora bit jadan od 1 do tvoj da moraš lagat po forumu. Kakve probleme moraš imat u glavi da moraš izmišljat priče o svojim "pohodima". Jesi li s ovim nahrania svoj mali ego, da li se nakon ovoga osjećaš jačim, bitnijim, prihvaćenim. Da li misliš da si poseban kad si to još začinia sa "ostao još uru, pili vino i pričali". Jel misliš da si sada VIP, da će ti se ostali na forumu divit kako si ti jeben igrač u ovom sportu, da će te pitat za savjete i tvoja (nepostojeća) iskustva.

Ako imaš iti malo obraza, a vjerojatno nemaš, izbriši profil, povuci se s foruma i igraj se sam sa sobom u svom sobičku.

P.S. nisi jedini, ima vas još, ali o tom potom. Ovisi kakve ću sve druge laži pročitat
Momci s kojima sam u kontaktu znaju da ne lažem, a za tebe me zaboli ona stvar. Lagano mi ga moš pocuclat.

Ja sam jučer bio kod Gabriele i uzeo sam pola sata, a ostao sam više od sata. Pričao sam sa njom i Sabrinom. I nemam što lagati, ako netko misli da lažem. Imam u porukama da mi je Gabriela dala Sabrinin broj i svoj portugalski. Gabriela mi je baš sijela kao i ja njoj. Ako netko misli da lažem, nije mi to nitko napisao to je njegov problem. Imam 50+ godina i zmam se ponašati u životu tako i sa kurvama. Ako neke kurve odbijaju onda nek se oni zamisle. Ja sam samo sa dvima u tri godine ovoga posla imao problem sa ponašanjem kurvi. Jer su one bile bahate, bezobrazne i gledale samo izvući lovu. S ostalima nisam imao problema. Samo sam jednom naletio da mi je otvorila druga koja nije na oglasu. Čitam pažljivo komentare na forumu i moja intuicija me do sadanije iznevjerila i pokazala se ispravna. U zadnje vrijeme sam bio samo kod jedne a da već prije nisam bio kod nje. Biram provjetene i one kod kojih sam bio više puta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh