Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisalo se vec o njoj. Ljudi su zadovoljni njome.Jel netko bija pa da napise kakva je uzivo jel se ispalti?
Javi.A kako znas da je neka tu ako ne stavi oglas? Je li ti javi da je tu?
Lipa cura, ide odma u favoriteJel netko bija pa da napise kakva je uzivo jel se ispalti?
Pa da se pohvali i da vadi mast ovima šta su ostali suva kurcaEvo sad ti meni objasni svrhu ova tri napisana redanema oglasa ide ca bia si… daj barem koji sočni detalj jbt
sta si pisa ista uopce
![]()
Ja se nadam stić danas prie odlaskaUpravo ponovia Sabrinu.
Eto sad može za Zagreb![]()
Ja sam bio kad je bila u Zg. Slike su prave, ali ja ne bih preporucio. Sve nesto ubrzano, odbila je zajednicki tus, dapace rekla je da ni ja ne trebam ako sam cist?!Jel netko bija pa da napise kakva je uzivo jel se ispalti?
Mozda ne bi bilo toliko ubrzano da si uzeo 30 minutaJa sam bio kad je bila u Zg. Slike su prave, ali ja ne bih preporucio. Sve nesto ubrzano, odbila je zajednicki tus, dapace rekla je da ni ja ne trebam ako sam cist?!
Pitao sam i dobio nizu cijenu za 20 min i sva sreca da jesam jer bi mi bilo ful zao da sam dao 130 za nju. Stotku sam prezivio
Bravo kralju hahahaha jebem i tebe i nju i te tajne detaljeBio sam kod Gabriele. Nikad bolji seks u životu nisam imao. Oglasa nema. U detalje neću ulaziti to je između mene i nje. Sutra ide za Zagreb - Portugal.
Valjda je, poslala sliku valjda je ona,simpatična je možda nezna baš engleski samo osnove,čua san se s njom 100/30samantha/mayte
1/200
slike su prave, zgodna je, lipa guzica, lipa faca, falše sise, ali solidan boobjob, nema frižina. Ocjena 7/10, fali joj malo topline i šušta da bila veća.
Može li ko potvrdit jel ova legit:
Jemem ti ja mater tvoj prosjačku što te nije odgojila i naučila pristojnosti. Nisam napisao detalje jer je odlična u svemu, od higijene do oralnog i seksa i to svi znaju. Čitaj stare komentare pa ćeš znati.Bravo kralju hahahaha jebem i tebe i nju i te tajne detalje
Hahahaha care.. Ako ju izjebes oces ic u detalje ili je to izmedu vas?Jemem ti ja mater tvoj prosjačku što te nije odgojila i naučila pristojnosti. Nisam napisao detalje jer je odlična u svemu, od higijene do oralnog i seksa i to svi znaju. Čitaj stare komentare pa ćeš znati.
Pa koji kurac komentiras ako nakon tvog iscrpnog komentara moramo listat stare komentareJemem ti ja mater tvoj prosjačku što te nije odgojila i naučila pristojnosti. Nisam napisao detalje jer je odlična u svemu, od higijene do oralnog i seksa i to svi znaju. Čitaj stare komentare pa ćeš znati.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|