Mali_Poštar
Active member
Moga bi lobirat za boravišne dozvole...Nebi ništa naplačiva..samo ono jel da iman u izobilju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moga bi lobirat za boravišne dozvole...Nebi ništa naplačiva..samo ono jel da iman u izobilju
Je, samo da ne šalje muške slučajno, ne trebamo ih, nek idu u njemačku il švedskuMoga bi lobirat za boravišne dozvole...![]()
Dava bi taksene marke besplatnoNebi ništa naplačiva..samo ono jel da iman u izobilju
Kakva je Sabrina? Ima li itko link?Ne sekirqj se ti meni ništa,,kad ti ga zaguca zaboravit ces na trenutne probleme i nedaće
Nisam proba, ali onako od oka ne bi reka da sise sa zadnje slike pripadaju sisama sa prve dvi slike
to je i meni prvo upalo u okoNisam proba, ali onako od oka ne bi reka da sise sa zadnje slike pripadaju sisama sa prve dvi slike
Ma jel misliš ti na onu tetu Sabrinu što je često bila u Split, sad mi se sve izmješalo...Je li to legendarna "tetka Sabri"?![]()
Ta je super i nemoj ju pomjesati s ovom koja se trenutno oglasava u ST jer je to stari oglas na koji ce tiprobati uvaljati drugu curu.A ova mlada Irina sta dolazi za Split 4.2? Bio itko?
Jesi bio kod njee?Ta je super i nemoj ju pomjesati s ovom koja se trenutno oglasava u ST jer je to stari oglas na koji ce tiprobati uvaljati drugu curu.
Jedina prava mlada crnokosa Irina je
Ta je super i nemoj ju pomjesati s ovom koja se trenutno oglasava u ST jer je to stari oglas na koji ce tiprobati uvaljati drugu curu.
Da skuzija sam, pisao sam joj i rekla je da dolazi u Split 4.2Ta je super i nemoj ju pomjesati s ovom koja se trenutno oglasava u ST jer je to stari oglas na koji ce tiprobati uvaljati drugu curu.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|