SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio. Već neko vrime je u gradu, ona i još jedna ili dvi prije s njom (ona šta dili ime s gradon di je ajfelov).
Ne bi ponovio, nijednu.
Mlada, sitna (taj mi dio ne smeta). Kao i na slikama, prćasta guzica, utegnuta, glatka koža. Max 1.60. Nije baš bila puna entuzijazma, iako smo ugodno ćakulali na početku. Zapričava da ubije vrime, jer nemamo barijere u tom dijelu. Pušenje onako, meh. Tijekom akcije se štedi koliko može, stalno je povuci-potegni, izmigoljava se čim se zalaufam. Sve u svemu, jedino fizičkim izgledom opravdava naknadu, ostalo za zaborav. U biti sad kad vidin, sve šta san napisa za nju, vridi i za gorispomenutu priju, pa eto…
Bio i ja sa njom prije tjedan dana. Mala je baš zgodna u faci. Rekla mi je da je ovdje već 9 mjeseci. Inače, akcija prosjek, puši sa kondomom. Tražila je doplatu bez, ali meni to nije bitno, pa sam odbio. Ono šta je extra, je ta njena guza. Savršena. Ja sam dugo u ovom sportu, ali se ne sjećam kad sam vidio ovako dobre lopte. Uglavnom, nisam stigao dalje od doggya. Dva puta. Sat vremena 250 eur. Outcall u hotel.

znači u Makarskoj na ege,26 profila,i tako izaberem ja jednu u sve dogovorom lagano,dođem otvaraju se vrata kad ono ćorak☺️ ženska totalno druga,okrenem se,i ćao.
Odem na ege izaberem drugu dogovorom se kad ono ista adresa ista vrsta,misli u sebi možda su dvije u istom stanu pa da pokušam,pokucam otvaraju se vrata kad ono ista ženska,ne bi je ni ostima😉okrenem se i pokušam na ostalih 15 profila i svi profili vode na ista vrsta.
Znači ženska je iza 15-ak profila,stvarno se pitam jeli itko ostane kad otvori vrata,
uglavnom ne morate se ni truditi u Makarskoj

znači u Makarskoj na ege,26 profila,i tako izaberem ja jednu u sve dogovorom lagano,dođem otvaraju se vrata kad ono ćorak☺️ ženska totalno druga,okrenem se,i ćao.
Odem na ege izaberem drugu dogovorom se kad ono ista adresa ista vrsta,misli u sebi možda su dvije u istom stanu pa da pokušam,pokucam otvaraju se vrata kad ono ista ženska,ne bi je ni ostima😉okrenem se i pokušam na ostalih 15 profila i svi profili vode na ista vrsta.
Znači ženska je iza 15-ak profila,stvarno se pitam jeli itko ostane kad otvori vrata,
I koja ti otvori od tih na slikama 😂

Po ure autoputa i u Splitu malo bolje

Jesu li sve oko Papar grilla 😄

Ova plavusa Lika.Netko bilo ili zna sto o tome?
Vida sam njezin profil dosta puta po gradovima Dalmacije.
Nema na niti jednoj slici facu ali cini se full zgodna.

Bio. Već neko vrime je u gradu, ona i još jedna ili dvi prije s njom (ona šta dili ime s gradon di je ajfelov).
Ne bi ponovio, nijednu.
Mlada, sitna (taj mi dio ne smeta). Kao i na slikama, prćasta guzica, utegnuta, glatka koža. Max 1.60. Nije baš bila puna entuzijazma, iako smo ugodno ćakulali na početku. Zapričava da ubije vrime, jer nemamo barijere u tom dijelu. Pušenje onako, meh. Tijekom akcije se štedi koliko može, stalno je povuci-potegni, izmigoljava se čim se zalaufam. Sve u svemu, jedino fizičkim izgledom opravdava naknadu, ostalo za zaborav. U biti sad kad vidin, sve šta san napisa za nju, vridi i za gorispomenutu priju, pa eto…
Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnija

Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnij

Ne bi ponovio, nijednu.
Je li se ljubi

Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnija
Ne znam koji su ti prioriteti. Ove Kolumbijke su baš dosta sitne, nekome to smeta, meni osobno ne 🤷🏻‍♂️ Prije bi izabra Paris nego Victoriu, jer ima lipšu facu, baš je bombončić.
Što se ljubljenja tiče, to baš rijetko radim u ovom sportu, tako da nisam niti pitao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh