Imas dosta recenzija o njoj, pronadi i vidi oce ti pasatPozdrav momci jel ima iko iskustva sa Mateom Split sa plavog oglasnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas dosta recenzija o njoj, pronadi i vidi oce ti pasatPozdrav momci jel ima iko iskustva sa Mateom Split sa plavog oglasnika
A šta je ona tako specijalna, meni je brljava u facuOpet irina u stjebem te živote reka sam pauzirat malo…. Ajde se sad odupri
![]()
Ma nisam jos bio u nje… imam te dvi pod obavezu odradit, irinu i roxane …a ovo ostalo kako naletiA šta je ona tako specijalna, meni je brljava u facu
I layla vjerovatno kad tadMa nisam jos bio u nje… imam te dvi pod obavezu odradit, irinu i roxane …a ovo ostalo kako naleti
Poslat ču te ja kod dvi kad budu ode koje ne glume nego stvarno guštaju i svršavaju i ako si normalan tj ako nemaš ništa protiv da te se vidi s njima moš na kavu po splitu u mola citija na topli ,a obično ne budu same ,tako ako svratiš par puta i malo obaigraš s njima moš ga i mukte umočitI layla vjerovatno kad tad![]()
Layla se vjerovatno ne vraća.. ali s njima se nikad ne zna sto postoI layla vjerovatno kad tad![]()
Fake oglas!!https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-plavusa-te-ceka-u-vrucem-izdanju-oglas-5896887
Zna li ko kakva je ova mala? Tu i tamo se pojavi oglas....
Čekam hahaPoslat ču te ja kod dvi kad budu ode koje ne glume nego stvarno guštaju i svršavaju i ako si normalan tj ako nemaš ništa protiv da te se vidi s njima moš na kavu po splitu u mola citija na topli ,a obično ne budu same ,tako ako svratiš par puta i malo obaigraš s njima moš ga i mukte umočit
Mukte umočit, pa vi mora da ste puni ko brod ili zgodni ko Brad Pitt kad je mukte. Inače danas sam čuo dobru foru, ženske kažu odnesi pitu Brad pituPoslat ču te ja kod dvi kad budu ode koje ne glume nego stvarno guštaju i svršavaju i ako si normalan tj ako nemaš ništa protiv da te se vidi s njima moš na kavu po splitu u mola citija na topli ,a obično ne budu same ,tako ako svratiš par puta i malo obaigraš s njima moš ga i mukte umočit
Nije fake oglasFake oglas!!
Kakva jeNije fake oglas
To je ona josipa miss Splita bio sam u nje.
Pojavi se s vremena na vreme u st
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|