SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

I ti oprosti ako san te uvridia bia san malo grub. Al san ti to reka za tvoje dobro jer radis neke pocetnicke greske koje sam i sam radia kad san tek usa u ovo. Pa je tako moje ime prezime i pravi broj zavrsilo na numbusteru zbog jedne luđakinje. Al ja nisan ima nikog a ti ocito imas obitelj i na to moras pazit. Tolko od mene👋
Neznam zasto se ispricavas? Nisam niti ubra sta si odg ali nista srcu tesko primljeno

Pozdrav jebaci!
Vratili smo se iz nizozemske. Gledan EGE ponudu i nista sta mi se sviđa. Zato odoh do plavog oglasnika i kontaktiran sexy ninu. Trazila za uru 250 al cijena ide doli sad necu govorit kolko da se zeni ne misan u posa. Svrsia 2 puta u uru vrimena iako je rekla da mogu ako ocu i neograniceno puta al nije mi se vise dalo.
Akcija solida a BJ vrlo dobar. Prva runda pušenje pa san je liznia pa mi opet pušila i onda me pita da ga obučemo😀. Onda ide doggy i pucanj. Onda malo price i druga runda opet pusenje pa cowgirl pa doggy i onda svrsia dik je pusila i drkala. Stan je blizu jokera staromodan ali cist. Zena uredna i pristojna i školovana. Eto kolege ovo je moja 23 eskort dama i 25 odlazak. Obrađeno je ukupno 8 zemalja-Rusija,ukrajina, estonija, španjolska, brazil, kolumbija, argentina i sad hrvatska. Potrošilo se dosta novca i domaca je isprobana jer kolega nizozemac ide u penziju od ovog sporta. Jednostavno isprobano je manje više sve usluga slabi a cijene luduju. I ima san dosta uspijeha u zadnje vrime na badoo. Kako je kolega cobra reka nakon nekog vrimena jednostavno dosadi. Jos ja putujen iz trogira do splita i zagreba. Bicu aktivan na forumu ako kome triba savjet ili nesto slicno al se povlacim sta se tice odlazaka.
Ajde sretno i nadam se da se vratiš, ali kurvarski je posao proklet nikome ga ne bi poželio :) Plačaš skupe novce da bi dobio šansu da probaš dame zadovoljiti, a onda neizostavno, shvatiš da dotične dame idu samo za novcima i to je početak i kraj svih muško-ženskih odnosa. Btw. to puno govori samo po sebi. Ali opet svaki kurviš traži šansu da održi iluziju živom., dokle god je moguće, pa i ja.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh