SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ma koja ke sluzbena definicija tih “agencija” i kako oni zapravo funkcioniraju?
Ja sam jedanput otisa kod jedne na kman čini mi se pisalo gore kao agencija, njih 4 u stanu bile, osta mi je dojam da jedna od njih npr preuzme mob i pišu…mozda kako je koja slobodna….i one se kao vode pod agencija?!

Nezz šta si im radia,moj doček top.... još je vanka stala i čekala na kiši
smisno mi je..dogovor u **:30, pitaju me jel dolazim, tj agencija me pita..
Kazem da tu sam, mogu odma, dolazim 5 minuta ranije na vrata..doduse imaju zvono no odlucujem pokucat lagano i poslat poruku da otvore... nakon toga mirno cekam 2,3 minute na sto mi stize poruka ,, go away, girls are scared..
Plus vrata nemaju spijunku
Prvi put ovako nesto a imam +\- 10 iskustava

Oprezno s kojih brojeva saljete upite pogotovo plavi oglasnik… ja sla sa poslovnog mobitela, zove me tip dubokog glasa šiptarski naglasak priti da slucajno vise nikad ne udem na plavi (jerbo bi se odma naruga kad traze bonove) i pod dva da im imam poslat nemogu se sitit koliko bonova kao reka šef ili ce mi doc na kucu za uru vremena. Kao nesto ozbiljno se zajapuria i sljedeca poruka salje adresu i podatke (izvuka sa interneta) i tako vataju jadne ljude na blef. Na kraju imam info da nisu niti u hr vec kupe kartice i operiraju iz srbije… kaze mi prijatelj inspektor da u mu se u zadnjih misec dva obratilo na desetci ljudi kojima nije bilo svejedno jbg dobivali prijetnje i sl

Oprezno s kojih brojeva saljete upite pogotovo plavi oglasnik… ja sla sa poslovnog mobitela, zove me tip dubokog glasa šiptarski naglasak priti da slucajno vise nikad ne udem na plavi (jerbo bi se odma naruga kad traze bonove) i pod dva da im imam poslat nemogu se sitit koliko bonova kao reka šef ili ce mi doc na kucu za uru vremena. Kao nesto ozbiljno se zajapuria i sljedeca poruka salje adresu i podatke (izvuka sa interneta) i tako vataju jadne ljude na blef. Na kraju imam info da nisu niti u hr vec kupe kartice i operiraju iz srbije… kaze mi prijatelj inspektor da u mu se u zadnjih misec dva obratilo na desetci ljudi kojima nije bilo svejedno jbg dobivali prijetnje i sl
Baš si me iznenadio da dogovore radiš sa prijavljenim brojem... Zlatno pravilo, prepaid neprijavljeni + odvojeni "čisti" mobitel..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh