SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ja san bija ima par dana bzvz samo da iden ,i to nije ta sa slika i tako x puta al san osta iznenađen akcijom,tako da nije stvar okrenit se ali zna se koje su orginal ako si novi malo i zažmiriti pa napiši ti nešto gdje nije bija niko od nas ,idi u belle neš falit,

Pa to je jer ne znate citat komentare od iskusnih clanova. Čoko je majstor prevare, kad si neiskusan, bice ti top topova, kad imas utakmica u nogama, vidices da te ustvari zajebava.
Dobro si je skinija, potpisujem. A šteta jer je zgodna za poludit. Mogla bi slobodno naplaćivat 300 eura da su neke stvari drukčije.

Ja sam bia neiskusan kad sam iša kod nje, pa mi je bilo ok, iako nisam svršia i mislija sam da je do mene. Ali kasnije kad sam privrtija film unazad svatia sam da smo zapravo radili samo ono kako ona oće i da ne da nikakvu inicijativu, sve je moralo bit po njenom, a to mi je bia turn off. Ne osjećam se ka muško kad vidim da me ženska manipulira. A ja dobričina naivna nisam tada to kužija.

Dobra je ona ako si tip koji voli leć na krevet i pustit da ženska sve radi. Ali ako želiš imat inicijativu i vodit igru i bit "aktivan", ona nije cura za to.

Inače kolega jomaland je isto uboa u sridu prije par miseci:
Cura je teški pro, zna kako se obrađuje klijent uz minimalni trud. Ide više na priču, zajebanciju, provokaciju, zavođenje i ostale fore kako da te obradi a da ne skužiš da te zavlači. Znam da neki iskusniji članovi su istog mišljenja i da neće ponovoiti. Ona ima ciljanu publiku koji su super sretni kad ih netko tako omađija, ali kad znaš kako bi trebala izgledati vrhunska usluga iz iskustva sa nekim drugim curama, skužiš kako je dotična vrhunska muljatorica. Bio sam s njom jednom prije godinu i pol, nema šanse ponoviti.

Dobro si je skinija, potpisujem. A šteta jer je zgodna za poludit. Mogla bi slobodno naplaćivat 300 eura da su neke stvari drukčije.

Ja sam bia neiskusan kad sam iša kod nje, pa mi je bilo ok, iako nisam svršia i mislija sam da je do mene. Ali kasnije kad sam privrtija film unazad svatia sam da smo zapravo radili samo ono kako ona oće i da ne da nikakvu inicijativu, sve je moralo bit po njenom, a to mi je bia turn off. Ne osjećam se ka muško kad vidim da me ženska manipulira. A ja dobričina naivna nisam tada to kužija.

Dobra je ona ako si tip koji voli leć na krevet i pustit da ženska sve radi. Ali ako želiš imat inicijativu i vodit igru i bit "aktivan", ona nije cura za to.

Inače kolega jomaland je isto uboa u sridu prije par miseci:
Je lega san i pustija je da malo radi to joj je i posa u prvoj rundi,a onda san se i ja potrudija al ne toliko da ona uživa i primi pare malo san je zgazija pa je osmjeh nestao sa umiljatog lica i počela se ponašati poslovno al več je bija kraj,tako da ja bi ponovija samo ko zna šta će bit,odigrati ču ja to uzet na po ure,pa je lako nadožuntat ono šta fali

Evo sam se vratia od Ivy i mogu van rec da sam se ugodno iznenadia!
Od doceka na vratima di sam nakon upoznavanja uletia na brzinu se otusirat a kad san izasa iz tusa i vidia je u donjem rublju, oci su mi ispale. Da ne idem u detalje jer ne zelim otkrivati osobne stvari ja sam se stvarno osjeca kao da mi je cura koliko se to moze nakon prvog puta i sa takvom uslugom. Da ona zeli voditi igru to sam svatia al isto tako mozete sami preuzeti, samo se malo vise potrudite😉. Cura se stalno zeza i smije i pravo uziva u takvom poslu. Na kraju je sama htjela u drugu rundu di sam odusta jer sam se dobro ispraznia u prvoj. Pricali smo o svemu i svacemu i vrime je davno uteklo, produzia sam malo vise od pola sata, ali ona kao da je zelila da sto duze ostanem. Ne znan za vas ali ona sutra odlazi za Zadar a ja kad stignem idem njoj u Zadar jer mi se iskreno sve skupa svidjelo.

Evo sam se vratia od Ivy i mogu van rec da sam se ugodno iznenadia!
Od doceka na vratima di sam nakon upoznavanja uletia na brzinu se otusirat a kad san izasa iz tusa i vidia je u donjem rublju, oci su mi ispale. Da ne idem u detalje jer ne zelim otkrivati osobne stvari ja sam se stvarno osjeca kao da mi je cura koliko se to moze nakon prvog puta i sa takvom uslugom. Da ona zeli voditi igru to sam svatia al isto tako mozete sami preuzeti, samo se malo vise potrudite😉. Cura se stalno zeza i smije i pravo uziva u takvom poslu. Na kraju je sama htjela u drugu rundu di sam odusta jer sam se dobro ispraznia u prvoj. Pricali smo o svemu i svacemu i vrime je davno uteklo, produzia sam malo vise od pola sata, ali ona kao da je zelila da sto duze ostanem. Ne znan za vas ali ona sutra odlazi za Zadar a ja kad stignem idem njoj u Zadar jer mi se iskreno sve skupa svidjelo.
Iko split ako si otet trepni dva puta,djava te odnja sa drugog profila

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh