SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sad da dam i jednu recenziju otisao na preporuku sa foruma možda sam i pisao već ne sjećam se ali samo da kažem odlično iskustvo uzivo lipsa nego na slikama jer na slikama izgleda previše ubildano faca pušku muskobanjasta a u stvarnosti totalno suprotno puno lipsa u licu mala ali fit brazilka nije toliko misicava ali baš fit guza odlicna sise jesu umjetne ali ok. A st se tiče sexa i pristupa us svaku pohvalu jako zenstvena seksipilna Engleski dobar sex odličan od početka do kraja platija sat 200 bija biće sat ipo 3 pucnja bija bi i 4. Ženska je odlična još mi dala masažu pa sam ja i njoj tu sam treba ic na 4 pucanj ali na kraju sam sta nije imala kondoma ali onako u prone boneu(ležeći potrbuške ona) je jebat kad stane ajme. Svaka preporuka i fala na preporuci

Siguran sam da imaju i one svoju grupu ili forum
Ostavljaju komentare na aplikaciji, to se zna.
Komentari su krsaki u stilu super je, smrdi, agresivan itd Da imaju javni forum gdje raspravljaju ovako kao sto se ovdje raspravlja i iznose privatne informacije, nemaju. To ti je 100%, sa nekoliko njih sam jako dobar, pitao sam ih. Nemaju forum, samo numbbuster.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh