SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pa evo npr. Danas s ovom crnkinjom nakon mozda najboljeg iskustva u zivotu nastavia čakulat sa njom i zajebavali se 20etak min i to mi je jos upotpunilo dogadaj za razliku od situacije kada cim svrsis osjecas se ko debil kojega jedva ceka izbacit kroz vrata nakon odradenog posla… em me malo nekad vata griznja savjesti zbog zene em se jos osjecas ko glupan i govno kad te se ova rijesi na takav nacin, a ova crnkinja me zadnji put kad sam svrsia nastavila masirat… pa osjecas se extra🤷‍♂️
To vrime si ti platija. Tih 20 min. Tvoja je odluka oš čakulat ili jebat!

Nekad si na forumu mogao dobit info kakva je koja i da li uopće postoji. Sada toga nema, ali zato imaš info jel bolje ponijeti vino ili jebenu bajaderu.
Bajaderu nose jebeni kreteni, rađe joj daj više eura ako zaslužuje, kupit će si sama bajaderu ako joj treba. Vino nose alkosi koji misle da je i ona takva, osim možda ako i ona voli vino, onda je to ok. Treba skužit šta joj treba, pa joj recimo sad, ako je vani oko nule ili puše bura, a ona tek stigla iz toplijih krajeva, odnijet neku cool vunenu kapu ili šal itd. Nije teško razmislit treba samo uključit gornju glavu.

Bajaderu nose jebeni kreteni, rađe joj daj više eura ako zaslužuje, kupit će si sama bajaderu ako joj treba. Vino nose alkosi koji misle da je i ona takva, osim možda ako i ona voli vino, onda je to ok. Treba skužit šta joj treba, pa joj recimo sad, ako je vani oko nule ili puše bura, a ona tek stigla iz toplijih krajeva, odnijet neku cool vunenu kapu ili šal itd. Nije teško razmislit treba samo uključit gornju glavu.
E to si dobro reka za vino i bajaderu i da joj je bolje dat više eura ako zaslužuje.

Jedino indirektno dati vise novaca, npr za dodatnu uslugu koja se naplacuje. I ovako su cijene napuhane.

Jedino indirektno dati vise novaca, npr za dodatnu uslugu koja se naplacuje. I ovako su cijene napuhane.
Nebi da serem bezveze, al na svakom od nas je pojedinačno da procjeni koja cijena je previše za koju curu...ako potrošim 260e za 1h druzenja, butelju i večeru i druženje traje 4h i 10min (moj rekord), i imam besplatne extras, gdje je tu problem? To je 65e/h, a to nema ni na P.O...nije tako baš svaki put i sa baš svakom curom ali meni je garantirano ukupni prosjek 110e po satu sa uključenim, buteljama, hranom i kišobranima 🤣 jedino što treba bit ponavljač, a vidim da dosta ljudi voli rotirat jednokratno i tu je teško izvuć neki profit...

Nebi da serem bezveze, al na svakom od nas je pojedinačno da procjeni koja cijena je previše za koju curu...ako potrošim 260e za 1h druzenja, butelju i večeru i druženje traje 4h i 10min (moj rekord), i imam besplatne extras, gdje je tu problem? To je 65e/h, a to nema ni na P.O...nije tako baš svaki put i sa baš svakom curom ali meni je garantirano ukupni prosjek 110e po satu sa uključenim, buteljama, hranom i kišobranima 🤣 jedino što treba bit ponavljač, a vidim da dosta ljudi voli rotirat jednokratno i tu je teško izvuć neki profit...
Tesko je biti ponavljac kad vecina njih nije dugo na istom mjestu. U zadnja 4 mjeseca bio sam s njih 10 I nijedna nije vise u Zagrebu. Ako se i jedna vrati ja presretan😀. Inace one su jako rigorozne sa vremenom I to sto si ti naveo je teska iznimka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh