bbb1986
Well-known member
Imam više od 25 i nisam oženjenSamo mi reci koliko imas godina? 25-?
I jesi li ozenjen…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam više od 25 i nisam oženjenSamo mi reci koliko imas godina? 25-?
I jesi li ozenjen…
Bi bi izbacila bi te ako ima pimpa osim ako nisi mudonja pa se ne bojiš pimpa. Ja iskreno nisam baš hrabar da se kaćim sa pimpom.Nebi mene izbacila za 20 min neg bi ga ostalo vrijeme valjala po ustima dok se kožica ne smeruža![]()
Jbg,drugi put pametnije, učimo na greškama,nisi plati 250€ za 20 min nego sat vremenaJa ne znam ni jednu kod koje se stoji uru ako si svršija naprimjer za 40 ili 50 minuta. Zato one i naglase kao za po ure 1 svršavanje a za uru 2. Ja sam imao slučaj da sam platio 1 uru svršio za 20 minuta i rekla mi gotovo i mora san ići ča.
Ma kakvi pimpovi, koji ti je kurac? Pa da i ima, ko mu jebe mater ako te zajebala. U dva navrata sam sjeo i reko draga, vracaj pare jer su bile klosarke i prevarantice. Pa ti si svoj na svome, koji kurac ces ti mene zajebavat u mojoj kući. Natežeš se sa mnom, a samo ti hocemo pomoci da bolje prođeš u životu.Bi bi izbacila bi te ako ima pimpa osim ako nisi mudonja pa se ne bojiš pimpa. Ja iskreno nisam baš hrabar da se kaćim sa pimpom.
Imam više od 25 i nisam oženjen
Pa tko je reka da sam platija 250€ nisam platio toliko nego puno puno manje.Jbg,drugi put pametnije, učimo na greškama,nisi plati 250€ za 20 min nego sat vremena
Samo pomalo,svak radi kako zna hoće i zna najbolje,ja ću osobno počastit curu koja to zadovolji,koliko mi se da taj tren ja ču znati cijenit, nema ih puno ali držim ih na dlanu i dobijem na kraju šta poželimPa tko je reka da sam platija 250€ nisam platio toliko nego puno puno manje.
Ova je imala jer ga je ispred mene kontaktirala da sam platio 1 sat. A drugo šta ja znam da li pimp ima gun ili nema i na šta je on spreman. Kao šta sam rekao nisam toliko hrabar. Meni je draže otići od nje u jednom komadu nego da me prebije ili nedaj bože još gore ubije. A to šta ti meni želiš pomoći ne treba hvala meni je i ovako dobro ti radi po svome ja ču po svome.Ma kakvi pimpovi, koji ti je kurac? Pa da i ima, ko mu jebe mater ako te zajebala. U dva navrata sam sjeo i reko draga, vracaj pare jer su bile klosarke i prevarantice. Pa ti si svoj na svome, koji kurac ces ti mene zajebavat u mojoj kući. Natežeš se sa mnom, a samo ti hocemo pomoci da bolje prođeš u životu.
Pa svrha otvaranja računa mi je bila da kad odem kod neke da napišem kako mi je bilo sa njom sa njom i isto tako da čujem kod koje se isplati ići a kod koje ne.I sta onda uopce radis na ovome forumu ??![]()
U pravu siOva je imala jer ga je ispred mene kontaktirala da sam platio 1 sat. A drugo šta ja znam da li pimp ima gun ili nema i na šta je on spreman. Kao šta sam rekao nisam toliko hrabar. Meni je draže otići od nje u jednom komadu nego da me prebije ili nedaj bože još gore ubije. A to šta ti meni želiš pomoći ne treba hvala meni je i ovako dobro ti radi po svome ja ču po svome.
Ma to one mažu jer imaju u danu dosta mušterija i nakon dvi ili tri mušterije se ne mogu navlažiti pa da im ga je lakše primiti. A i može se pripoznati kad je minjala spol iz muško u žensko.I jos jedna stvar…nisam ima pojma da se i u brazilu toliko mjenjaju spolovi… ima ih i sad po hr, nisam sto posto siguran dali u st, nemozes ih prepoznat da je to musko. Čim vadi ulje i podmaziva se doli da se navlazi, pod upitnikom je
Ma daj, pa većina ih se podmazuje lubrikantom jer imaju 5-10 mušterija dnevno, kako koja, i nemogu stalno bit vlažne, pogotovo ako su već svršile, nisu sve nimfomanke. Kakve trandže, nemojte nepotrebno dizat paniku ...I jos jedna stvar…nisam ima pojma da se i u brazilu toliko mjenjaju spolovi… ima ih i sad po hr, nisam sto posto siguran dali u st, nemozes ih prepoznat da je to musko. Čim vadi ulje i podmaziva se doli da se navlazi, pod upitnikom je![]()
Ako nosiš poklon, bitno je pravi poklon odnijet, koji joj nešto predstavlja, jer ako poneseš krivi, bolje ne nosi ništa.Ma svak ide na sastanke sa svojom nekom vizijom kako bi odnos sa tim curama trebao izgledat. One su vrtirepke, zgodne ali i premazane. Tko ne zna sa dobivenom pažnjom zbog takvih poklona baratat, može lako zaglibit i odvest taj odnos u neki čudan pravac. Lipe cure su u pitanju, tu pamet brzo ode
Šta očeš reći da si jeba muškarca koji je prominija spol u žensko?Je istina sve to stoji , naravno da dosta njih koristi lubrikant,ne dizem bezveze nego provjereno,i nije panika,samo kazem
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|