SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

neka preporuka za Makarsku,dosta profila,vjerojatno par cura,samo nemogu se odlučiti kod koje,nisu sve sa slika.

Pitanje za one koji uzimaju sat vremena i vise pa vam dopustaju da svrsite 2 puta. Da li idete odma u drugu rundu ili bude pauza. I koja dama dopušta zajednicko tusiranje

Trebate bit pametni, svoj pravi broj ne ostanljajte na netu, kurvama ni pimpovima. Uvik se može nać neko da će vas snimit i pokušat ucijenit. Dešavalo se to ljudima. Bila je jedna emisija na national geographic o tome di su ljude u filipinima ucjenjivali sa snimkama. A sva sranja mogu se i ovdje desit. Zasad nema toga ali bolje bit pametan. Ili drugi telefon koristite ili ovo elegantno rješenje kao ja, tri broja i tri whatsappa sve u istom mob. A taj broj u sigurnoj mapi vam može samo nać neki profi. Žena i ljubavnica sigurno neće. Živili jebači malo jači
Sta ti je mene je naslo i preko facea mi naslo zenino ime i blefirali i ucjenjivali me ako im je uplatim para da ce me izdat zeni!! Jbg na profilu mi pisalo ime prezime.. bave se svačim…lazna druga kartica i miran!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh