SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo da i ja dam dvi recenzije odjednom. Bija prije nekoliko dana u Irine famozne koju ste spominjali. Izgleda žena ok ne toliko umjetno koliko na slikama nisu toliko umjetne te usne koliko na eurogirlsu. Šta se tiče akcije žena se trudi stvarno i simpatična je obukla je i samostojece i sexy rublje i još se stvarno trudi udovoljit sve te pita šta kako ali meni nije bilo to to ka ili da se previše trudi ili nismo klikli biće do mene neznam i još sam mora prije nego šta sam isa u akciju na wc se popisat i onda u wc kad sam ušao uredan sve ali jebemu smrdilo mi je na spermu ko ju je prije jeba pa svršava u wcu ili tamo baca kondoma korištene neznam samo sveskupa mi se nije svidilo platija sam sat vremena meni niti susta niti gusta stvarno se trudi udovoljiti ali nije bilo dobro meni uopće i eto.

I kod druge koje sam bija Elise ona isto starija piše da ima 30 ni blizu ima bliže 40 ako nije i više od 4 banke tjelo ok trudi se izgledat zgodno lice ne baš govori naški kako se već pričalo ovde samo nije odavde stan je stvarno dobar koliko sam shvatija njen. Akcija na kraju dam bija samo na pušenju i svrsavanje po faci ok je ženska trudi se pristojna pokušava udovoljiti ali opet meni nije bilo dobro puši cigare pa joj se osjeti iz usta dosta uglavnom po ure pušenje i svrsavanje po faci 150 € ništa posebno.

Ja uglavnom nebi ponovija ni Irinu ni nju niti su mi sile niti su po mom gustu isa sam probati dvi MILFe provjerene jer sam mladi ali stvarno ne valja ili imaju puno kilometara i klijenata ili je do mene ali meni se svidile nisu ocjenjivati neću jer nije do njih trudile su se obe stvarno samo se meni nije svidilo uglavnom nebi ponovija iskreno ni da je besplatno

to ti je skroz normalno ako imaš oko 20 25 godina.... cure se stvarno trude jer im je to posao i od toga žive i klijentela im je tu.... jedna loša recenzija ih košta nekoliko tisuća eura... a ove južno Amerikanke dodu otiđu produ... neke znaju da će tu biti nekoliko godina pa se daju vise a neke znaju da su tu jednom i nikad vise ....

Preporucam ti lauru

to ti je skroz normalno ako imaš oko 20 25 godina.... cure se stvarno trude jer im je to posao i od toga žive i klijentela im je tu.... jedna loša recenzija ih košta nekoliko tisuća eura... a ove južno Amerikanke dodu otiđu produ... neke znaju da će tu biti nekoliko godina pa se daju vise a neke znaju da su tu jednom i nikad vise ....

Preporucam ti lauru
Ako mos dat link ako nije problem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh