SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio sam rekao da više neću pisati recenzuju, ali za ovu damu moram Ona je Irena.
Tuširanje prije i poslje.
Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačinu koju sam imao s njom malo puta sam doživio u životo. 20/10. Ne gleda na sat niti mi govori koliko je vremena ostalo do kraja. Ne požuruje da što prije završim. Žena ne može biti ljubaznija prema mušteriji. Ljubaznost 20/10. Kad god dođe u Split nastojat ću da dođem kod nje. Sve druge s kojima sam do sad bio nisu njoj ni do koljena. Možda bliže njoj je Roxana i Eva Ukrajinka. Vjerojatno je to zbog godina koje imaju, pa imaju dosta iskustva i uživaju u seksu.

Bio sam rekao da više neću pisati recenzuju, ali za ovu damu moram Ona je Irena.
Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačinu koju sam imao s njom malo puta sam doživio u životo. 20/10. Ne gleda na sat niti mi govori koliko je vremena ostalo do kraja. Ne požuruje da što prije završim. Žena ne može biti ljubaznija prema mušteriji. Ljubaznost 20/10. Kad god dođe u Split nastojat ću da dođem kod nje. Sve druge s kojima sam do sad bio nisu njoj ni do koljena. Možda bliže njoj je Roxana i Eva Ukrajinka. Vjerojatno je to zbog godina koje imaju, pa imaju dosta iskustva i uživaju.

Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačinu koju sam imao s njom malo puta sam doživio u životo. 20/10. Ne gleda na sat niti mi govori koliko je vremena ostalo do kraja. Ne požuruje da što prije završim. Žena ne može biti ljubaznija prema mušteriji. Ljubaznost 20/10. Kad god dođe u Split nastojat ću da dođem kod nje. Sve druge s kojima sam do sad bio nisu njoj ni do koljena. Možda bliže njoj je Roxana i Eva Ukrajinka. Vjerojatno je to zbog godina koje imaju, pa imaju dosta iskustva i uživaju.
Ah kako malo triba da zaboraviš Vitoriju, a volio si ju...

Higijena 10/10
Pušenje 10/10
slažem se, bio isto kod nje ovo ljeto, jedna od najboljih

Ova me par dana intrigirala, bio večeras i mogu preporučit

Komunikacija direkt s njom, prostor u centru splita, uredan apartman, ima priju sa sobom (nisam vidio koja je), uživo meni puno bolja nego na slikama, osmijeh od uha do uha, priča samo portugalski tako da za bilo kakvu komunikaciju treba translate. Akcija vrlo dobra, ona jako aktivna, sve standardne poze i oral bez, sat je 200 EUR, dva pucnja, na kraju ostao pinku duže jer smo pričali o svemu i svačemu, uglavnom jako ugodno iskustvo i moja preporuka

Imate li još nešto za preporučiti u Splitu? Tu sam još par dana.
Ova me par dana intrigirala, bio večeras i mogu preporučit

Komunikacija direkt s njom, prostor u centru splita, uredan apartman, ima priju sa sobom (nisam vidio koja je), uživo meni puno bolja nego na slikama, osmijeh od uha do uha, priča samo portugalski tako da za bilo kakvu komunikaciju treba translate. Akcija vrlo dobra, ona jako aktivna, sve standardne poze i oral bez, sat je 200 EUR, dva pucnja, na kraju ostao pinku duže jer smo pričali o svemu i svačemu, uglavnom jako ugodno iskustvo i moja preporuka
hvala na preporuci, ovdje sam još par dana, baš ću i ja provjeriti

Higijena 10/10
Pušenje 10/10
To je naša kraljica 😀

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh