SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

"Vrhunska usluga" za svakoga znači nešto drugo...
Npr. ja sam bio kod čoko Irine, ženska jaše za pet, ali ne da baš da imaš inicijativu, sve nekako u fino gura na svoj mlin...a meni bi bila vrhunska usluga da ja vodim igru i da mi dozvoli kontrolu.
Znači da ti čoko Irina nema vrhunsku uslugu.

Kao šta sam i napisao, "po meni" samo jedna valja. Ima puno faktora koji utječu na susret. Nije svatko za svakoga.

cijena 350 eura, 1 sat....što bi ona Mojmira sa RTLa rekla " MOOOOLIM?" ....ne znam jeli to više od tih žena bezobrazluk, pohlepa, glad za lovom ili misle da im je ovo Dubai....prijatelju, ta mrsavica ne vrijedi tih para? bio davno kad je bila 200 ako je ta,,, doček u japankama i sorcu....kraljica Roxana je 200 a TOP treba ili Bruna 200 eura....a bolje i jeftinije .. lip pozdrav iz Istre

cijena 350 eura, 1 sat....što bi ona Mojmira sa RTLa rekla " MOOOOLIM?" ....ne znam jeli to više od tih žena bezobrazluk, pohlepa, glad za lovom ili misle da im je ovo Dubai....prijatelju, ta mrsavica ne vrijedi tih para? bio davno kad je bila 200 ako je ta,,, doček u japankama i sorcu....kraljica Roxana je 200 a TOP treba ili Bruna 200 eura....a bolje i jeftinije .. lip pozdrav iz Istre
A vidis da covjeku nije previse kad pita za nju😂🙄

A vidis da covjeku nije previse kad

A vidis da covjeku nije previse kad pita za nju😂🙄
slažem se, samo sam rekao svoje mišljenje, ali.kad krenu te cijene, jedna druga pa će svi još malo....treba se upitati onda kud to i vodi? Bec razne zenske nema sta nema 120 eura sat, one bolje maksimala 150 ima ona stranica booksuzi....znači Beč Austrija i njihov standard i jedna metropola.....

slažem se, samo sam rekao svoje mišljenje, ali.kad krenu te cijene, jedna druga pa će svi još malo....treba se upitati onda kud to i vodi? Bec razne zenske nema sta nema 120 eura sat, one bolje maksimala 150 ima ona stranica booksuzi....znači Beč Austrija i njihov standard i jedna metropola.....
Slažem se, da je ko zna kako dobra ta cijena je too much. Imaš jako kvalitetnih cura za 200-220/1h. Ovu treba bojkotirat pa ćeš vidit kako će brzo korigirat cijene.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh