Javila se i meni, pobjedaMeni se danas javila.. Ali nazalost nemam prostor a ona inzistira da se ima prostor.
U kamion ne zeli..
Rekla je ura 140

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javila se i meni, pobjedaMeni se danas javila.. Ali nazalost nemam prostor a ona inzistira da se ima prostor.
U kamion ne zeli..
Rekla je ura 140
Kaže mi , iznajmi sobu u hotelu i zovi. Ja radim na poziv, kaže ...Javila se i meni, pobjeda![]()
Kad sam ja tako prolazio pored recepcije i išao kod dama u hotel niko me nikad ništa nije pitao. Valjda je najbolje je u neko vrijeme kad je predvorje hotela inako puno, ne u kasne noćne sate ... nazovi je i pitaj, ona je valjda profesionalka i valjda znaKaže mi , iznajmi sobu u hotelu i zovi. Ja radim na poziv, kaže ...
Kako to funcionira? Nisan nikad to radija . Ti iznajmis sobu i kažeš joj broj sobe i čekaš. Kako će ona uc u hotel? Kako će se legitimirat na recepciji? A on na kameri na receociji vidi u koju je sobu ušla...
Mislim noćnih dama, samo koristim pristojan nazivKad sam ja tako prolazio pored recepcije i išao kod dama u hotel niko me nikad ništa nije pitao. Valjda je najbolje je u neko vrijeme kad je predvorje hotela inako puno, ne u kasne noćne sate ... nazovi je i pitaj, ona je valjda profesionalka i valjda zna
Ma briga onoga na recepciji ko ulazi, ako mu se ne obratis, samo prodjes, odes do lifta i gotovoKaže mi , iznajmi sobu u hotelu i zovi. Ja radim na poziv, kaže ...
Kako to funcionira? Nisan nikad to radija . Ti iznajmis sobu i kažeš joj broj sobe i čekaš. Kako će ona uc u hotel? Kako će se legitimirat na recepciji? A on na kameri na receociji vidi u koju je sobu ušla...
Bas to.Ma briga onoga na recepciji ko ulazi, ako mu se ne obratis, samo prodjes, odes do lifta i gotovo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|