SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Kod nje sam bio kad sam prvi put krenuo u ovaj sport, prošle godine negdi u ovo doba i mogu reći da mi se činila baš onako distancirana. Sve je to OK i tijelo i sex, ali baš baš se osjetilo, pajdo ti si to platija i to je to, time's up gotovo...
Međutim puno su mi duševnije latino cure Sarah/Laura, Vitoria, Alana.... Sve 3 susret su odradile sa 200% više duševnosti nego Bruna, a evo sad to potvrđuje i više ljudi...
A vidis meni Sarah / Laura je bila onako distancirana i stovise samo odradila…

Za Alanu i Vitoriu definitivno se slazem jako dobro iskustvo

Nakon dugo vremena jedno loše iskustvo. Već od samog početka nije išlo u dobrom smjeru. Na vratima sreo klijenta koji je bio prije mene. Već tada se okrenuo i odustao, ali na njezin poziv ipak dolazim. Poprilično sam siguran da se nije otiširala, predlažem da zajedno odemo pod tuš, ali odbija pod izlikom da je premalo kupatilo. Apartman inače jako malen i blizini kazališta. Plahte još zgužvane od prošlog "gosta". Idemo s akcijom, ima čudan zadah, kao neke cigare ili je ko zna šta konzumirala. To mi je bio "final turn off", totalno me demotiviralo. Inače ok izgleda, kao na slikama, ali u konačnici jako loše iskustvo i bačenih 100 € za pola sata.

Prostor: 5/10
Izgleda: 7/10
Akcija: 4/10

Bio sam danas kod Irene boginje seksa.

Što reći. Tuširanje prije i poslje. Čisti šugaman. Pušenje odlično sa svršavanjem u usta 10/10. Seks različite poze 10/10.
Prstenjačio sam je i rekla da ne može prst u vaginu, ali kad se uzbudila i to mi je dozvolila. U pozi s guza sam joj stavio prst u šupak.
U Splitu je do sljedećeg utorka i ponovo dolazi 20.08.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh