SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ja neznam što je ovim curama. Baby Muniz na dva oglasa bila od jučer u Splitu. Jutros sva tri u Splitu. A sad gledam dva oglasa da je u Zagrebu.

To je napravila i meni i frendu također.Bas dobro kažeš da je mala kuja i to pokvarena.Ali moramo paziti šta pričamo jer Bruna je svetica i patnica ovdje.Steta sto se jedna tako draga cura pokvarila ili pokazala svoje pravo lice.Isto kao šta je šteta da je toliko nesposobna da radi za agenciju pa je pregazi 10 ljudi dnevno a da je Independent s 3,4 zaradi istu lovu
Kod nje sam bio kad sam prvi put krenuo u ovaj sport, prošle godine negdi u ovo doba i mogu reći da mi se činila baš onako distancirana. Sve je to OK i tijelo i sex, ali baš baš se osjetilo, pajdo ti si to platija i to je to, time's up gotovo...
Međutim puno su mi duševnije latino cure Sarah/Laura, Vitoria, Alana.... Sve 3 susret su odradile sa 200% više duševnosti nego Bruna, a evo sad to potvrđuje i više ljudi...

Kod nje sam bio kad sam prvi put krenuo u ovaj sport, prošle godine negdi u ovo doba i mogu reći da mi se činila baš onako distancirana. Sve je to OK i tijelo i sex, ali baš baš se osjetilo, pajdo ti si to platija i to je to, time's up gotovo...
Međutim puno su mi duševnije latino cure Sarah/Laura, Vitoria, Alana.... Sve 3 susret su odradile sa 200% više duševnosti nego Bruna, a evo sad to potvrđuje i više ljudi...
samo što 200% imaš veće šanse dobiti spolne bolesti od njih nego ruskinja

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh