SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pa kad imas dovoljno love. šta te boli kurac jel hamburger 5 ili 15 eura, ides ga pojest. Čim ti kukaš kako je preskupo, šetaj i nađi di ti cijena paše i kraj priče. Ko i sa autima, po toj teoriji svi bi vozili Daciu, al vidim da ima i pun kua Porschea po HR...
Vise je fico nego porsche
Kad trazi toliku cifru ocekujes da vridi te pare al ona ne vridi ni blizu tog iznosa

Ima već dosta recenzija za nju, ali ajde da i ja sam svoje mišljenje. Tko traži utegnute ljepotice neka je zaobiđe jer Baby Muniz ima nešto kg viška i u faci je nešto lošija nego na slikama. Sve ostalo je jako pozitivno: od pristupa i posvećenosti klijentu do same akcije.
Svi koji su bili kod Brune znaju da Baby Muniz koristi nekoliko Bruninih slika. Bruna joj je prijateljica i dolazi za 10-ak dana. 😈

Ima već dosta recenzija za nju, ali ajde da i ja sam svoje mišljenje. Tko traži utegnute ljepotice neka je zaobiđe jer Baby Muniz ima nešto kg viška i u faci je nešto lošija nego na slikama. Sve ostalo je jako pozitivno: od pristupa i posvećenosti klijentu do same akcije.
Svi koji su bili kod Brune znaju da Baby Muniz koristi nekoliko Bruninih slika. Bruna joj je prijateljica i dolazi za 10-ak dana. 😈
Bolje da ljulja neg da žulja.

Bruna jest ljepša izgledom. Ali se ova dosta bolje jebe.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh