To je ono što sam ti rekao, da si čitao sa razumijevanjem, vidio bi da je kolega napisao da traži 200
???? a što je ovo, slijedi citat iz tvog odgovora meni - Glup si sinko.
Niti čitaš što ljudi pišu i pitaju, niti ti je jasno što znači preporuka. Na danu preporuku s kojom je član foruma zadovoljan, miješaš se sa svojim subjektivnim mišljenjem, kukaš o cijenama i zagađuješ forum. Pritom i vrijeđaš.
Ovdje treba biti tolerancija i poštovati tuđi izbor.
Recimo pogledom na tvoj profil, vidim da si pripadnik LGQHDTV++ zajednice, pošto voliš muške prerušene u žene, tzv transice. To što ti voliš da te guze, deepthroataju i svršavaju ti u grlo, je tvoja stvar tvog izbora. Meni je to potpuno neprihvatljivo i nezamislivo, kao i velikoj većini ovdje.
Za razliku od tebe, ovdje nas većina je tolerantna i razumiju tvoje potrebe, i nitko te ne naziva pušačem kurčeva, gutačem sperme, ljubiteljem svog razvaljenog šupka, ili ako ćemo biti totalno prizemni i bezobrazni, smrdljivom pederčinom.
Shvati, odgojeni smo i tolerantni, takav riječnik i ponašanje su neprihvatlji u jednoj zapadnoj zemlji, pripadnicom tolerantne EU, u 21. stoljeću.
Sad vidi, prihvati razlike jer svatko ima svoj ukus, i to je njegova privatna stvar, nije na tebi da osuđuješ druge, jer netko će onda vjerojatno i tebi suditi.
Smiri se i prihvati tuđa mišljenja, i ne zagađuj forum mišljenjima za koja te nitko nije pitao.