SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Znači ova nije kopija, garantiram, slike su sve njene, i mala je baš top.
Brunu nisam upozna, moguće da sliće, a još više je moguće da ih je slika iati fotograf
Baby Muniz je najbolja roba u Splitu trenutno, bio dvaput i sigurno ću bar još jednom platit za njene usluge. Najmanje 3-4 dana je još u Splitu
Garantiraj ti šta te volja, ali ova na njenoj profilnoj slici je Bruna. To ćemo ti svi mi ovdi potvrditi.

Ova njena prva naslovna je njena, milijardu posto, sad gledam i možda ova na motoru nije njena, ne vidim dobro tetovažu na ruci, a ovu na lopatici nisan zapazija
Gledaš krivi profil. Baby Muniz ima 3 profila:

Na ovom profilu su sve njene slike.

Ovdi je na slikama br.17 i 18 Bruna

A ovdi je Bruna na profilnoj, br.16 i 17

Vjerujem da cura nema ništa sa "krađom" slika, čak sam uvjeren u to jer zamislite, njen kontakt broj je onaj koji je koristila Bruna dok je bila u Hrvatskoj. Ali meni je korištenje tuđih slika odma red flag.

Gledaš krivi profil. Baby Muniz ima 3 profila:

Na ovom profilu su sve njene slike.

Ovdi je na slikama br.17 i 18 Bruna

A ovdi je Bruna na profilnoj, br.16 i 17

Vjerujem da cura nema ništa sa "krađom" slika, čak sam uvjeren u to jer zamislite, njen kontakt broj je onaj koji je koristila Bruna dok je bila u Hrvatskoj. Ali meni je korištenje tuđih slika odma red flag.

Kome će ljudi virovat, tebi koji gledaš fotke na Internetu, ili nama koji su je posjetili, prepuštam im da odluče sami..
Ja sam bio i u Brune više puta, za tebe ne znam..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh